Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Τζώνη Καλημέρης για Victor Vernicos: «Τον έριξαν στην αρένα με την βερμουδίτσα»

Τζώνη Καλημέρης για Victor Vernicos: «Το...

"Η Eurovision θέλει άλλου είδους κότσια" εξηγεί

Στα παρασκήνια του J2US βρέθηκε ο Τζώνη Καλημέρης και εκεί τον συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» του Μεγάλου Καναλιού.

Ο έμπειρος άνθρωπος της τηλεόρασης εξέφρασε, μεταξύ άλλων, την προσωπική του άποψη για την επιλογή και την προσπάθεια του Victor Vernikos στον διαγωνισμό της Eurovision 2023.

 Πιο συγκεκριμένα, ο Τζώνη Καλημέρης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «αναμενόμενο ήταν κατά μία έννοια ότι το τραγούδι δεν θα πάει καλά. Είχε κάποιες ελπίδες να προκριθεί στον τελικό γιατί ήταν πολύ αδύναμος ο ημιτελικός του αλλά θέλω να πω για τον Victor ότι τα έδωσε όλα και προσπάθησε πολύ».

«Είναι ένα παιδί 16 χρονών το οποίο το έριξαν μέσα στην αρένα της Eurovision, όπως έχει βρεθεί σε αυτή τη σκηνή γνωρίζει πως πρόκειται για αρένα, με την βερμουδίτσα του για να τραγουδήσει».

«Μια χαρά τα κατάφερε, εγώ μαζί του είμαι, με την Ελλάδα θα είμαι πάντα, απλώς πιστεύω ότι η Eurovision θέλει άλλου είδους κότσια, άλλου είδους εμπειρία, άλλου είδους τριβή» πρόσθεσε, ακόμα, ο Τζώνη Καλημέρης στην δημοσιογράφο Μαρία Κοκολάκη και την κάμερα της ψυχαγωγικής εκπομπής του MEGA.

ΠΗΓΗ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight