Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΜΟΥΣΙΚΗ

/

Πάτρα: Έρχεται ο Κώστας Τουρνάς για μία συναυλία στο Πάνθεον

Πάτρα: Έρχεται ο Κώστας Τουρνάς για μία ...

Ο αγαπητός ερμηνευτής και τραγουδοποιός με καταγωγή από την Τρίπολη θα εμφανιστεί live την Τετάρτη 10/5/2023 στις 20.30

Την ερχόμενη Τετάρτη 10 Μαΐου 2023 αναμένεται να πραγματοποιήσει μία live μουσική εμφάνιση στο Θέατρο Πάνθεον στη Δημ. Γούναρη, ο ιδιαίτερα αγαπητός τραγουδοποιός και ερμηνευτής Κώστας Τουρνάς, ο οποίος κατάγεται από την Τρίπολη του ν. Αρκαδίας.

Ο αποκαλούμενος και «φιλόσοφος» της ελληνικής μουσικής, θα εμφανισθεί πλαισιωμένος από το συγκρότημά του στο Πάνθεον και υπόσχεται να χαρίσει μία ξεχωριστή μουσική βραδιά στους Πατρινούς.

Ώρα έναρξης: στις 8.30 το βράδυ.

Ο αειθαλής Κώστας Τουρνάς με μία μεγάλη πορεία στο τραγούδι από τη δεκαετία του ’70, βρίσκεται ξανά δυναμικά στις καλλιτεχνικές επάλξεις χάρη σ’ έναν ολοκαίνουριο δίσκο, το διπλό cd με τίτλο “Αθώος”. Ο Κώστας Τουρνάς είχε να βγάλει νέο δίσκο εδώ και σχεδόν 11 χρόνια. Η νέα του δουλειά περιλαμβάνει έντεκα (11) καινούρια τραγούδια του και τη ζωντανή ηχογράφηση των τραγουδιών του που έχουμε αγαπήσει όπως αυτά ακούστηκαν στην τηλεοπτική εκπομπή «Σπίτι με το Mega», με τη συμμετοχή της Ελεωνόρας Ζουγανέλη, του Γιάννη Κότσιρα, του αείμνηστου Ρόμπερτ Ουίλιαμς και του Δημήτρη Τσοπανέλλη.

Η συναυλία στο Θέατρο "Πάνθεον" στην Πάτρα στις 10/5/2023 που τη διοργανώνει το περιοδικό Πατρινόραμα που φιλοξένησε και συνέντευξη του Κώστα Τουρνά στο πιο πρόσφατο τεύχος του, είναι αφιερωμένη στα πενήντα (50) χρόνια παρουσίας του αγαπητού αυτού καλλιτέχνη στο ελληνικό τραγούδι.

Ο Τουρνάς, ίνδαλμα στην εποχή του, ιδίως στα 80ς, δικαίως θεωρείται ένας θρύλος του ελληνικού τραγουδιού, του ελληνικού ροκ, ένα σπάνιος τραγουδοποιός που δημιουργεί εδώ και πέντε δεκαετίες και μας έχει δώσει κάποια από τα πιο αγαπημένα μας τραγούδια.

Ορισμένα απ’ αυτά είναι το «Όπου φυσάει ο άνεμος», η ιδιαίτερη και πολύ τρυφερή μπαλάντα «Ο Αχιλλέας απ' το Κάιρο», το «Ήλιε μου», το «Μη της το πεις», το «Άνθρωπε αγάπα», κ.α.

Επίσης ο Κώστας Τουρνάς είχε προσπαθήσει στις αρχές του ’80 να μας εκπροσωπήσει και στο διαγωνισμό τραγουδιού της Γιουροβίζιον με το ξεχωριστό κομμάτι «UFO» που στο τέλος της βραδιάς επιλογής ήρθε 2ο.

Τα εισιτήρια για τη συναυλία της Πάτρας, του Κώστα Τουρνά, κοστίζουν 17 ευρώ, ενώ μέσω της προπώλησης (viva.gr) διατίθενται προς 15 ευρώ.

Διατίθενται επίσης, εισιτήρια από το βιβλιοπωλείο “Γωνιά του Βιβλίου” και τα γραφεία του περιοδικού “Πατρινόραμα” (Ρήγα Φεραίου 94).

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture