Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Στις 25 Μαΐου 2023 θα βγει στις Ελληνικές αίθουσες το «Kandahar: Σημείο Διαφυγής»

Στις 25 Μαΐου 2023 θα βγει στις Ελληνικέ...

Με πρωταγωνιστή τον 53χρονο Σκωτσέζο ηθοποιό Τζέραρντ Μπάτλερ του φιλμ "300"

To Aμερικανικής παραγωγής θρίλερ δράσης «Kandahar: Σημείο Διαφυγής» με πρωταγωνιστή τον 53χρονο Σκωτσέζο ηθοποιό Τζέραρντ Μπάτλερ θα βγει στις 25 Μαΐου 2023 στους Ελληνικούς κινηματογράφους από την TheFilmGroup ταυτόχρονα με την πρεμιέρα του στις ΗΠΑ.

Το διαφημιστικό τρέιλερ ήδη παίζεται στα Options Cinemas, στη Βέσο Μάρε.

Λίγα λόγια για την ταινία 

Όταν η ταυτότητα ενός πράκτορα της CIA αποκαλύπτεται μαζί με την μυστική του αποστολή, θα δώσει μάχη με το χρόνο προκειμένου να δραπετεύσει προτού τον εντοπίσουν οι ειδικές δυνάμεις του Αφγανιστάν. Για να τα καταφέρει, θα χρειαστεί τη βοήθεια του διερμηνέα του, ο οποίος μπορεί να έχασε τον γιο του από τους Ταλιμπάν, αλλά κατηγορεί τις δυτικές δυνάμεις για τη συνέχιση του αιματοκυλίσματος.

Από τον σκηνοθέτη των «Ο Φύλακας Άγγελος Έπεσε» και «Greenland: Το τελευταίο καταφύγιο» και με πρωταγωνιστή τον Τζέραρντ Μπάτλερ μας έρχεται η νέα αυτή ταινία όπου ο Μπάτλερ είναι και εκ των παραγωγών.

Σκηνοθεσία: Ρικ Ρόμαν Βο.

Εκτός του δυναμικού και γοητευτικού Τζέραρντ Μπάτλερ, παίζουν οι Νέιβιντ Νέγκαμπαν, Αλί Φαζάλ, Μπαχαντόρ Φολάντι, Τράβις Φίμελ, Νίνα Τουσάντ-Γουάιτ.

Ο Τζέραρντ Τζέιμς Μπάτλερ είναι Σκωτσέζος ηθοποιός και παραγωγός & είναι περισσότερο γνωστός από τη συμμετοχή του στο μιούζικαλ «Το Φάντασμα της Όπερας» και από την επιτυχημένη εμπορικά, κινηματογραφική μεταφορά του κόμικ του Φρανκ Μίλλερ, «300», το 2006 όπου ερμήνευσε το ρόλο του βασιλιά της Σπάρτης, Λεωνίδα.

Επίσης από τις πιο δημοφιλείς και επιτυχημένες ταινίες όπου έχει παίξει ο Μπάτλερ είναι το «Ο Όλυμπος έπεσε» το 2013, «Ο φύλακας άγγελος έπεσε» το 2019 και το «London Has Fallen» το 2016.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture