Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Τάκης Καραγκούνιας: Το «Ωραία Αιγιώτισσα» έγινε viral, επιτέλους θα μάθει όλη η Ευρώπη το Αίγιο

Τάκης Καραγκούνιας: Το «Ωραία Αιγιώτισσα...

«Είμαι πολύ περήφανος» είπε ο παίκτης στον Γιώργο Λιανό

Το πάρτι της ένωσης στο Survivor All Star βοήθησε τους παίκτες ψυχολογικά, όπως όλα δείχνουν, καθώς είχαν ανάγκη από φαγητό, ξεκούραση και φυσικά, διασκέδαση.

Όλοι τους είχαν την ευκαιρία να πλυθούν, να φορέσουν τα... καλά τους και να διασκεδάσουν χορεύοντας και τραγουδώντας. Λίγο πριν το αποψινό αγώνισμα, ο Γιώργος Λιανός μίλησε στους παικτες και εκείνοι του είπαν τις εντυπώσεις τους από το πάρτι.

Ο Τάκης Καραγκούνιας ήταν εκείνος που μίλησε πρώτος και μάλιστα, ανέφερε πως η ένωση του έδωσε την ευκαιρία να... κάνει το Αίγιο viral σε όλη την Ευρώπη.

Πριν ξεκινήσει να μιλάει, ο παίκτης ξεκίνησε να τραγουδά μαζί με τους συμπαίκτες του το τραγούδι «Ωραία Αιγιώτισσα». «Είμαι πολύ περήφανος, το "Ωραία Αιγιώτισσα" έχει γίνει viral», είπε αρχικά ο Τάκης Καραγκούνιας.

«Επιτέλους, θα μάθει κι όλη η Ευρώπη, γιατί έχουμε πανευρωπαϊκή προβολή πιστεύω, το Αίγιο. Είμαι πολύ χαρούμενος, πέρασα υπέροχα χθες και με τους συμπαίκτες μου και με τους αντιπάλους. Βέβαια, στενοχωρήθηκα που δεν βγήκε η Εύη πρώτη στο τραγούδι, αλλά βγήκε η Ρία, αλλά θα επανορθώσουμε σήμερα στον αγωνιστικό στίβο πιστεύω, έχουμε έρθει δυνατοί», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight