Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ

/

O NOΠ έκανε το 1-0, νίκησε 12-6 τον Ιωνικό

O NOΠ έκανε το 1-0, νίκησε 12-6 τον Ιωνικό

Πρώτο βήμα για τους "4"

Χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερη δυσκολία ο Ναυτικός Όμιλος Πατρών επιβλήθηκε το βράδυ της Παρασκευής στο Αντώνης Πεπανός, εύκολα με 12-6 του Ιωνικού Νικαίας στο πρώτο παιχνίδι της α' φάσης των play off του 75ου πρωταθλήματος Πόλο της Α2 Ανδρών.

Η ομάδα της Αχαΐας είχε τον έλεγχο σε όλη την αναμέτρηση φτάνοντας άνετα στην επικράτηση και παίρνοντας προβάδισμα με 1-0 στις νίκες.

Το 3-2 έγινε πολύ εύκολα 9-3 και το ματς ολοκληρώθηκε, επί της ουσίας, πολύ πρόωρα.

Διαβάστε στο sportin.gr

 

Οκτάλεπτα: 3-2, 2-0, 4-3, 3-1. Διαιτήτευσαν οι Μπιράκης - Πολυχρονόπουλος

ΝΟΠ (Κραβαρίτης): Βυθούλκας, Αγγελόπουλος, Πολλάτος, Κανελλόπουλος, Απόστολος Γεωργαράς 4, Λαμπάτος, Παπαχριστόπουλος, Μπετχαβάς, Ανδρικόπουλος, Γκότσης 2, Πασσάς 2, Βικάτος 4, Σοφός, Κατσαρός και Βουτσινάς.

ΙΩΝΙΚΟΣ (Μαρούλης): Τσαλίκης, Φέγγος 1, Γέμελος, Ιωαννίδης, Ξενάκης 2, Κολλάρος 1, Σκαρτέλης, Καστρίτης , Μπαγλαϊτζής 1, Ζουρίδης, Ρουμάνης, Μπεχριούρης 1, Σιαμανδούρας.

* Επόμενο ματς, την Κυριακή 1.45 στη Νίκαια, ενώ αν χρειαστεί και τρίτος αγώνας (η σειρά κρίνεται στις δύο νίκες) θα παίξουν την Τρίτη στις 7μ.μ. στο Πεπανός.
* Ο νικητής προκρίνεται στους "4" της Α2 όπου θα διεκδικήσει την άνοδό του στην Α1.
* Υποδειγματική η εικόνα των εγκαταστάσεων στο "Πεπανός". Εικόνα που παραπέμπει σε κολυμβητήριο που τυγχάνει σημαντικής μέριμνας και φροντίδας.
* Αρκετός ο κόσμος στην κερκίδα, είδαμε πολλούς ΝΟΠατζήδες του παρελθόντος, ανάμεσά τους τον Γιώργο Κακουλίδη, τον Κώστα Σακκαλή.
* Ο Ιάσονας Πολλάτος είναι ο παίκτης του ΝΟΠ με το καλύτερο σερί συμμετοχών καθώς με τoν Ιωνικό (21/4) «αγωνίστηκε» για 85η συνεχόμενη φορά στα ισάριθμα 85 τελευταία επίσημα παιχνίδια της ανδρικής ομάδας του ΝΟΠ!

Ειδήσεις τώρα

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports