Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

DECO

/

Γιορτινά τραπέζια: Επενδύστε στα «μπλεγμένα» σερβίτσια (αν βαρεθήκατε καρό, αβγά, λαγούς κλπ)

Γιορτινά τραπέζια: Επενδύστε στα «μπλεγμ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Οι διεθνείς τάσεις στο table setting της άνοιξης βασίζονται στους δημιουργικούς συνδυασμούς πιάτων, ποτηριών, τραπεζομάντηλων, σουπλά με πολύ ψάθα

Το γνωστό καρό τραπεζομάντηλο, οι πιατέλες με τα αβγά, οι κόκκινες χαρτοπετσέτες μπορεί βέβαια να ωχριούν μπροστά στις ομορφιές της ελληνικής εξοχής και να μπαίνουν σε δεύτερη μοίρα κόντρα στη… σούβλα, αλλά όσες ενδιαφέρεστε για το διεθνές τοπίο στο homewear μπορείτε να δοκιμάσετε κάτι διαφορετικό.

Το πασχαλινό τριήμερο στρώνουμε γιορτινά τραπέζια για την Ανάσταση, την Κυριακή και τη Δευτέρα του Πάσχα οπότε σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους μπορούμε να στήσουμε ένα πιο ενδιαφέρον και πρωτότυπο διακοσμητικό σκηνικό. Εξειδικευμένα media και labels για το σπίτι μας καλούν να βασιστούμε στις ικανότητές μας να συνδυάζουμε αντικείμενα. Παραμερίστε τα ολοκληρωμένα σερβίτσια και κάντε ένα δικό σας «μπλέξιμο».

Εlle Decor

Εlle Decor

Ταιριάξτε πιάτα με διαφορετικά εμπριμέ μοτίβα, παίξτε με μονοχρωμίες και διαφορετικά σχήματα και κατόπιν αναμίξτε τα με αναπάντεχα τραπεζομάντηλα, λουλούδια και ποτήρια. Τα ψάθινα σουπλά φανερώνουν πως η εποχή άλλαξε και χαρίζουν ανεμελιά στο όλο αποτέλεσμα. Οι τόνοι του πράσινου και του ροζ είναι πολύ «στα πάνω τους» αλλά το λευκό- μπλε παραμένει all time classic. Δεν χρειάζεται να ξοδευτείτε, πειραματιστείτε με παλιά σας σερβίτσια!

Facebook

Facebook

Τα πολυκαταστήματα «δένουν» αυτή τη σαιζόν κομμάτια οικολογικού, μίνιμαλ και εξωτικού χαρακτήρα, δηλαδή έχουν κυκλοφορήσει prints ιταλικών μεσογειακών αναφορών και λάτιν πολιτισμών. Οι μεγάλοι οίκοι συναγωνίζονται σε σχεδιασμό ανάγλυφων και πολύχρωμων εφέ. Σας έχουμε φωτογραφίες για να πειστείτε.

Zara Home

Zara Home

Zara Home

Zara Home

Zara Home

Zara Home

Zara Home

Zara Home

H&M Home

H&M Home

H&M Home

H&M Home

H&M Home

H&M Home

Dior

Dior

Dior

Dior

La Double J (Milan)

La Double J (Milan)

La Double J (Milan)

La Double J (Milan)

La Double J (Milan)

La Double J (Milan)

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View