Ο Αιγιώτης παίκτης των Κόκκινων χτύπησε άσχημα το χέρι του
Ένα ατύχημα είχε ο Τάκης Καραγκούνιας, κατά τη διάρκεια του αποψινού αγωνίσματος στο Survivor All Star.
Ο παίκτης χτύπησε άσχημα το χέρι του, ενώ αγωνιζόταν εναντίον του Σπύρου Μαρτίκα. Ο Γιώργος Λιανός σταμάτησε την αναμέτρηση, προκειμένου να δει τον παίκτη κάποιος από την παραγωγή.
Όπως ανέφερε ο παρουσιαστής, το βαρέλι έπιασε το χέρι του Τάκη, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί. «Πονάω πολύ», φώναζε ο παίκτης των Κόκκινων, ενώ βρισκόταν πεσμένος στο έδαφος, με τους συμπαίκτες του να μαζεύονται γύρω του.
Ωστόσο, δεν δέχτηκε να μείνει στον πάγκο και προθυμοποιήθηκε να παίξει και στις επόμενες αναμετρήσεις, παρά τις συμβουλές της ομάδας του. Ο συγκεκριμένος αγώνας ωστόσο, συνεχίστηκε και στη θέση του Τάκη βρέθηκε ο Ηλίας Μπόγδανος.
Οδηγός Εκλογών για την αναμέτρηση της 25ης Ιουνίου: Πώς ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε
Εκλογές 2023: Όλες οι ειδήσεις για την νέα εκλογική αναμέτρηση, τα κόμματα, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των πρώτων εκλογών και τα exit polls
Αποτελέσματα εκλογών: ΔΕΙΤΕ LIVE τη μετάδοση μέσα από το διαδραστικό χάρτη
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr