Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Σε συζήτηση με θέμα «Η Ευρωπαϊκή Ένωση στην περιφέρεια της Δυτικής Ελλάδας» συμμετείχε ο Φωκίων Ζαΐμης

Σε συζήτηση με θέμα «Η Ευρωπαϊκή Ένωση σ...

Στο πλαίσιο του 11ου Regional Growth Conference που πραγματοποιήθηκε το τριήμερο 16-18 Μαρτίου 2023 στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών

Στην ενδιαφέρουσα συζήτηση με θέμα «Η Ευρωπαϊκή Ένωση στην περιφέρεια της Δυτικής Ελλάδας» συμμετείχε ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας Έρευνας και Καινοτομίας, Φωκίων Ζαΐμης στο πλαίσιο του 11ου Regional Growth Conference που διοργάνωσε το τριήμερο 16-18 Μαρτίου 2023 στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών στο Ρίο η εφημερίδα «Πελοπόννησος».

Ο κ. Ζαΐμης δήλωσε τα εξής: «Να μην εστιάζουμε μόνο στα χρηματοδοτικά εργαλεία, να προσπαθήσουμε να έχουμε και ποιοτικούς δείκτες που βοηθούν στην οικονομική και κοινωνική  σύγκληση. Θα πρέπει να ξανά δούμε τα μεγάλα ζητήματα στην Ε.Ε. όπως το Ευρωπαϊκό σύνταγμα, την ενιαία ασφαλιστική κάλυψη, εξωτερική πολιτική και άμυνα. Το βασικότερο είναι να λάβουμε υπόψιν τις ιδιαιτερότητες κάθε περιφέρειας όπως για τη Δυτική Ελλάδα είναι η επιτακτική ανάγκη να ολοκληρωθούν τα μεγάλα έργα υποδομής καθώς και η έλευση του φυσικού αερίου».

Στη συνεδρίαση συμμετείχε, ο Επικεφαλής του Γραφείου Διασύνδεσης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα, Κωνσταντίνος Τσουτσοπλίδης, ενώ το συντονισμό είχε αναλάβει ο δημοσιογράφος, Διευθυντής Παρατηρητηρίου Περιφερειακών Πολιτικών, Ιωάννης Παπαγεωργίου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις