Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Στα σκοτάδια το Δασύλλιο της Πάτρας- Καμμένες ή σπασμένες οι λάμπες στον δρόμο - ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

Στα σκοτάδια το Δασύλλιο της Πάτρας- Καμ...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Στάθμευση οχημάτων και περίπατος πολιτών στο απόλυτο σκοτάδι

Με τα φλας από τα κινητά τους τηλέφωνα κινούνται τις νυχτερινές ώρες όσοι επιλέξουν το Δασύλλιο της Πάτρας για μια κοντινή απόδραση, έναν περίπατο ή ακόμη έναν καφέ στο τουριστικό.

Ακόμη και η στάθμευση οχήματος σε κάποιον από τους δρόμους του Δασυλλίου είναι ριψοκίνδυνη αφού γίνεται σε σκοτεινά σημεία με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την πιθανή παραβίασή τους. 

Οι λαμπτήρες στις κάσες των φωτιστικών μέσων είναι είτε καμμένοι, είτε (σκόπιμα;;;) κατεστραμμένοι. Από σχεδόν όλα τα φωτιστικά μέσα στις κολώνες ηλεκτροφωτισμού λείπουν οι καλύπτρες, κάτι που αφήνει τις λάμπες εκτεθειμένες σε υγρασία και βροχή.

Για να κινηθεί κάποιος νυχτερινές ώρες στον δρόμο που οδηγεί προς το Δασύλλιο, από το ύψος του Κάστρου της Πάτρας, εως το Τουριστικό και ακόμη στον δρόμο που κατεβαίνει από αυτό, θα πρέπει να γνωρίζει πως θα το κάνει σε συνθήκες -σχεδόν- απόλυτου σκότους. Ούτε λόγος για τα μονοπάτια μέσα στο Δασύλλιο, όπου τα πράγματα είναι ακόμη πιο ερημικά και σκοτεινά.

Το σκοτάδι που πέφτει στο Δασύλλιο εξαιτίας της έλλειψης επαρκούς φωτισμού, καταγγέλουν μόνιμοι κάτοικοι και ακόμη πατρινοί που κινούνται πυκνά συχνά στην ευρύτερη περιοχή.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις