Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Εικόνα που σου σπαράζει την καρδιά στο σημείο που «έσβησε» ο Γιώργος Μασούρας- Παιδιά από τους προσκόπους θρηνούν για το φίλο τους

Πάτρα: Εικόνα που σου σπαράζει την καρδι...

Δείτε το βίντεο

 Μια εικόνα στο σημείο που έσβησε ο 26χρονος Γιώργος Μασούρας τα ξημερώματα της Δευτέρας, στην οδό Κορίνθου, σου σπαράζει την καρδιά.

Κορίτσια από το δεύτερο σύστημα Προσκόπων της Πάτρας, των οποίων ο Γιώργος ήταν αρχηγός, κάθονται στο πεζοδρόμιο με τα κεφάλια τους σκυφτά, θρηνώντας απαρηγόρητα το χαμό του ανθρώπου που όπως λένε «ήταν ο καλύτερος άνθρωπος του κόσμου».

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει τον τόσο άδικο θάνατο ενός παιδιού νέου που ξεχώριζε σε όλα όπως λένε, που έδινε χωρίς αντάλλαγμα. «Αγαπούλα» τον λέγαμε λέει ένα κορίτσι που δεν μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά του.

«Το δεύτερο σύστημα προσκόπων δεν ξέρω πώς θα είναι χωρίς το Γιώργο» λέει. «Είναι άδικο να φεύγουνε άνθρωποι τόσο καλοί και να ζούνε βιαστές και εγκληματίες».

Στο σημείο του θανατηφόρου τροχαίου, φίλοι του Γιώργου έχουν αφήσει κεριά, λουλούδια, ένα συγκινητικό σημείωμα, προσωπικά αντικείμενα... Όλα, πάνω στην μοιραία κολώνα που έκοψε το νήμα της ζωής του. Μαζί και ένα κασκόλ της αγαπημένης του ομάδας, της Παναχαϊκής.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις