Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Καιρός: Βροχερό το Σαββατοκύριακο - Η πρόγνωση του Γιάννη Καλλιάνου

Καιρός: Βροχερό το Σαββατοκύριακο - Η πρ...

Χάλασε ο καιρός από το βράδυ της Παρασκευής

Το αγριεμένο του πρόσωπο δείχνει ο καιρός από το βράδυ της Παρασκευής ενώ από το μεσημέρι χθες η ΕΜΥ έχει εκδόσει έκτακτο δελτίο καιρού.

Ο μετεωρολόγος, Γιάννης Καλλιάνος, μιλώντας στο newsit.gr, αναφέρει χαρακτηριστικά ότι «επιλεκτικά άστατος θα είναι ο καιρός τις επόμενες ημέρες, για αρκετές περιοχές τις χώρας, όχι όμως με γενικευμένα φαινόμενα. Θα έχουμε τοπικές βροχές, ασθενώς έως και μέτριας έντασης μέχρι και την Κυριακή».

Στις υπόλοιπες περιοχές τις χώρας, από την Παρασκευή το βράδυ μέχρι και την Κυριακή «θα έχουμε κάποιες τοπικές βροχοπτώσεις, δεν θα είναι όμως έντονες και δεν θα προβληματίσουν. Στην Αττική πιο συγκεκριμένα, περιμένουμε τοπικές βροχές μέσα στο Σαββατοκύριακο, κυρίως σήμερα την νύχτα, προς το ξημέρωμα της αυριανής ημέρας και μέσα στην Κυριακή, δεν θα έχουν, όμως, ιδιαίτερη ένταση» τονίζει ο ίδιος.

Η θερμοκρασία σήμερα, στα ηπειρωτικά τμήματα της χώρας, θα κυμανθεί στους 18 με 20 βαθμούς Κελσίου. Την Κυριακή, όμως, σύμφωνα με τον Γιάννη Καλλιάνο, εξαιτίας της στροφής των ανέμων από νοτιάδες σε βοριάδες, φαίνεται ότι θα υποχωρήσει ο υδράργυρος 3 με 4 βαθμούς, κυρίως στην Βόρεια Ελλάδα.

Από Δευτέρα «ο καιρός θα βελτιωθεί για τα περισσότερα τμήματα της επικράτειας και φαίνεται πως, αν διατηρηθούν τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία, από την Τετάρτη και στην συνέχεια ίσως έχουμε πάλι την εμφάνιση σημαντικής κακοκαιρίας στη χώρα, η οποία θα επηρεάσει με βροχές και καταιγίδες», καταλήγει ο Γιάννης Καλλιάνος.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις