Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΜΟΥΣΙΚΗ

/

Στην Πάτρα την Κυριακή 12/3 ο τραγουδοποιός Λεωνίδας Μπαλάφας

Στην Πάτρα την Κυριακή 12/3 ο τραγουδοπο...

Για μία live μουσική εμφάνιση στο Bocas the bar, στις 21.30

Στην Πάτρα αναμένεται να έρθει για ένα μουσικό live, ο Λεωνίδας Μπαλάφας, ένας από τους πιο ιδιαίτερους και ταλαντούχους τραγουδοποιούς και ερμηνευτές της γενιάς του. Ο 41χρονος καλλιτέχνης που ξεκίνησε την πορεία του από τηλεοπτικά τραγουδιστικά σώου διαγωνιστικού χαρακτήρα, κατάφερε να εξελιχθεί και να ακολουθήσει μία όντως προσωπική και πιο έντεχνη πορεία. Το είδαμε αυτό και στο πρόσφατο «Μουσικό Κουτί» της ΕΡΤ1 όπου ήταν καλεσμένος ο Λεωνίδας Μπαλάφας.

Ο αγαπητός τραγουδοποιός και ερμηνευτές αναμένεται στην Πάτρα την ερχόμενη Κυριακή 12/3/2023 στο Bocas the Bar, στην Ρήγα Φεραίου 39, έχοντας στις αποσκευές του την ολοκαίνουργια του δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Αβέρτα» που κυκλοφόρησε πριν λίγο καιρό. Η εμφάνιση του γίνεται στο πλαίσιο της χειμερινής του περιοδεία ανά την Ελλάδα.

Τα τραγούδια του δίσκου ηχογραφήθηκαν ζωντανά στο στούντιο της Αntart Productions (στον ιστορικό χώρο της Φίνος Φιλμ) με λαϊκά όργανα, σε λαϊκούς δρόμους για να μας θυμίσει ότι το Ελληνικό λαϊκό τραγούδι δε σβήνει ποτέ. Γεννιέται σε κάθε εποχή.

Μαζί με τους: Σάββα Τσιώλη στο μπουζούκι και τον Μάνο Βλοϊτό στον μπαγλαμά και τη κιθάρα, ο Λεωνίδας Μπαλάφας θα παρουσιάσει τραγούδια από τις δισκογραφικές του δουλειές, τραγούδια που δεν έχουν ακόμα παρουσιαστεί δισκογραφικά, και πειραγμένα τραγούδια άλλων δημιουργών.

Ήχοι, rock, reggae, jazz, παραδοσιακοί, σχεδόν από όλη την μουσική γκάμα, παντρεμένοι σε ένα μείγμα, με ασταμάτητη διάθεση για πειραματισμό και αυτοσχεδιασμούς πάνω στο προσωπικό του ύφος.

Από τα πιο γνωστά του κομμάτια είναι η «Αναστασιά».

Ώρα έναρξης του live: 21.30.

Είσοδος: ελεύθερη.

Πληροφορίες - κρατήσεις: 6957316401.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture