Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Ο νεαρός τραγουδιστής Λεωνίδας Μπαλάφας θα εμφανιστεί live στην "Πολιτεία" της Πάτρας

Ο νεαρός τραγουδιστής Λεωνίδας Μπαλάφας ...

Η συναυλία του θα πραγματοποιηθεί στις 12 Ιανουαρίου 2013

O νεαρός τραγουδιστής Λεωνίδας Μπαλάφας που είχε πρωτοαναδειχθεί πριν από μερικά χρόνια μέσα από το μουσικό τηλεοπτικό ριάλιτι Fame Story 4 του ΑΝΤ1, στο οποίο μάλιστα είχε αναδειχθεί και νικητής, θα έρθει για μία live μουσική εμφάνιση στην σκηνή του πολυχώρου «Πολιτεία» στην Ακτή Δυμαίων στην Πάτρα.

Ο Λεωνίδας Μπαλάφας που έχει εξελιχθεί σε έναν μουσικό καλλιτέχνη με αξιόλογες εμφανίσεις και συναυλίες σε αγαπημένους έντεχνους χώρους όπως ο «Σταυρός του Νότου» αλλά και το «Gagarin 205», θα βρεθεί στην σκηνή της «Πολιτείας» το ερχόμενο Σάββατο 12/1 στις 21.00.

Ο Λεωνίδας Μπαλάφας υπόσχεται ένα πρόγραμμα με τραγούδια από τον τελευταίο του δίσκο με τίτλο «Ας ρίχνει και χαλάζι» αλλά και αγαπημένα τραγούδια από τα δύο προηγούμενα cd «Ανοιξιάτικη μέρα» και «Ταξίδι για να σε βρω».

Το πρόγραμμα της συναυλίας του θα περιλαμβάνει και διασκευές σε τραγούδια που ο ίδιος έχει επιλέξει, χωρίς να λείπουν οι αυτοσχεδιαστικές στιγμές ακόμα και σε δικά του κομμάτια.

Τα εισιτήρια στην προπώληση (περιορισμένος αριθμός) κοστίζουν 10 ευρώ. Εισιτήρια προπωλούνται στα καταστήματα Musical, Discover, city café, Music station, ευοί ευάν.

 

 

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture