Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πατρινό Καρναβάλι: Φτάνουν οι πρώτοι ταξιδιώτες με το ΚΤΕΛ- ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Πατρινό Καρναβάλι: Φτάνουν οι πρώτοι ταξ...

Αναμένεται πολύς κόσμος

Ξεκίνησε η κάθοδος των εκδρομέων για το Πατρινό Καρναβάλι και η κίνηση στο ΚΤΕΛ Αχαΐας έχει αρχίσει ήδη να αυξάνεται. Μάλιστα αναμένεται στην Πάτρα περισσότερος κόσμος από το 2003.

Χιλιάδες κόσμου θα καταφτάσει με το υπεραστικό ΚΤΕΛ στην Πάτρα το τελευταίο τριήμερο της Αποκριάς 

Την Παρασκευή από το ΚΤΕΛ του Κηφισού, από τα ξημερώματα και μέχρι το τέλος της ημέρας, θα αναχωρούν λεωφορεία με προορισμό την Πάτρα ανά πέντε λεπτά.

Δείτε φωτογραφίες

 

 

Το Πατρινό Καρναβάλι κορυφώνεται το Σαββατοκύριακο με τις παρελάσεις  και η πόλη προετοιμάζεται λόγω του μεγάλου όγκου επισκεπτών που αναμένεται. Στο πλαίσιο αυτό είδαμε να μεταφέρονται και στρώματα.

«Ο κόσμος θα είναι περισσότερος από αυτόν που είχαμε το 2003 όπου έγιναν επεισόδια. Ωστόσο έχουμε παρατηρήσει τα τελευταία χρόνια ότι ειδικά οι φοιτητές έχουν αλλάξει. Είναι ιδιαίτερα ευγενικοί με άριστη συμπεριφορά μέσα στα λεωφορεία» επεσήμανε ο κ. Μανωλόπουλος προ ημερών μιλώντας στο thebest.gr, ο οποίος τονίζει επίσης ότι παρά τις δυσκολίες και τον πόλεμο στην Ουκρανία που έφερε ανατιμήσεις στα καύσιμα, «δεν έχει γίνει αύξηση εισιτηρίου», πράγμα που σημαίνει ότι το ΚΤΕΛ αποτελεί μία οικονομική και ασφαλής λύση για κάποιον που θέλει να ταξιδέψει.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ειδικά την Παρασκευή  έχει υπλογιστεί από το ΚΤΕΛ Αχαΐας έότι θα γίνουν 160-180 δρομολόγια από Αθήνα προς Πάτρα. "Τα δρομολόγια θα ξεκινούν ανά πέντε λεπτά από τις 5.30 το πρωί έως τις 12 το βράδυ. Κάνουμε κάθε προσπάθεια να εξυπηρετήσουμε όλο τον κόσμο και ίσως χρειαστεί να ζητήσουμε ενίσχυση και από κάποια ΚΤΕΛ».

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις