Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ

/

Με νίκες συνέχισαν ΝΟΠ και ΝΕΠ- «Χ» τα κορίτσια- Σαρώνει η Δράκου

Με νίκες συνέχισαν ΝΟΠ και ΝΕΠ- «Χ» τα κ...

Ο ΝΟΠ πάντα πρώτος στην Α2 Εθνική πόλο

Άλλη μια νίκη για την ομάδα του ΝΟΠ καθώς επικράτησε εύκολα το μεσημέρι της Κυριακής (19/2) στο "Πεπανός" του Άρη Νικαίας με σκορ 21-5.

Με τη νίκη αυτή και σε συνδυασμό με τη δεύτερη ήττα του Νηρέα Γέρακα ο ΝΟΠ εδραιώνεται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με διαφορά 4 βαθμών από το δεύτερο.

Ο ΝΟΠ πήρε από νωρίς το προβάδισμα ενώ συνέχισε σε υψηλό ρυθμό σε όλο το μέρος του αγώνα. Παράλληλα είχε εξαιρετική αμυντική επίδοση τοσο σε οργανωμένη αμυνα οσο και στον παίκτη λιγότερο.

Πρώτος σκόρερ του αγώνα ο Βικάτος με 5 τέρματα και ακολούθησε ο Απόστολος Γεωργαράς με 4.

Τα 8λεπτα: 6-2, 12-2, 17-3, 21-5.

ΝΟΠ (Κραβαρίτης): Βυθούλκας, Αγγελόπουλος 1, Πολάτος 1, Κανελλόπουλος, Γεωργαράς 4, Λαμπάτος 1, Παπαχριστόπουλος, Μπετχαβάς 2, Ανδρικόπουλος 2, Γκότσης 3, Βικάτος 5, Πασσάς 1, Γιώτης, Σοφός 1, Τριαντάφυλλος

Επόμενος αγώνας το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου στην Πάτρα απέναντι στον ΟΦΗ

 

ΠΕΡΙΠΑΤΟΣ ΤΗΣ ΝΕΠ

Η ΝΕΠ νίκησε με το ευρύ 24-3 τον ΝΟ Ναυπλίου για το πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Ανδρών του πόλο.
«Δώσαμε χρόνο συμμετοχής σε νέα παιδιά που αποτελούν το μέλλον του πόλο της Πάτρας», δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής της ΝΕΠ Μάκης Λυκούδης και πρόσθεσε: «Πλέον ετοιμαζόμαστε για τη μητέρα των μαχών την Τετάρτη στη Χίο με την ΠΕΚΕΒ».
Διαιτητές: Παϊρακταρίδης-Βόσικας. Τα 8λεπτα: 3-1, 9-0, 4-2, 8-0. Τα γκολ του ΝΟ Ναυπλίου πέτυχαν οι Μαριδάκης 1, Κούτρης 1 και Σμάτωβ 1.
ΝΕΠ: Μαυριόπουλος, Κανελλόπουλος 1, Λυκούδης 8, Τουλγαρίδης 1, Τρασάι 4, Γουρδούπης 3, Σπανογιάννης, Κωνσταντακόπουλος, Πίτσικας, Καρράς, Αντίοχος 2, Καραϊσκος 2, Δραγώνας, Τσίπης 1, Γιαννακόπουλος 2.

Διαβάστε στο sportin.gr

ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

Μια ανάσα από το διπλό στο Δημοτικό του Αλίμου έφτασε η ΝΕ Πατρών. Έχανε 9-7, προηγήθηκε 10-9 αλλά στα 00:25 από το τέλος, ισοφάρισε η Ελένη Πάτερου για το τελικό 10-10 στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής.

Η φιλοξενούμενη ομάδα, ήταν πίσω στο σκορ και στο ξεκίνημα της επανάληψης (6-4) αλλά προηγήθηκε 7-6. Ο Άλιμος ΝΑΣ BETSSON, με ένα δικό του σερί πέρασε μπροστά 9-7, στην αρχή της τέταρτης περιόδου. Μείωσε η Διονυσία Κουρέτα, ισοφάρισε η Ολγα Μοίραλη και έδωσε προβάδισμα στις φιλοξενούμενες η Αθηνά Ανδρουτσέλη στα 2:00 από τη λήξη.

Εκτός των άλλων, είχαμε και μια…οικογενειακή μάχη, της Ευδοκίας Τσιμάρα απέναντι στην αδελφή της Ευφροσύνη.

ΑΛΙΜΟΣ ΝΑΣ BETSSON – ΝΕ ΠΑΤΡΩΝ 10-10

Τα οκτάλεπτα: 4-3, 1-1, 2-3, 3-3

ΑΛΙΜΟΣ Ν.Α.Σ. BETSSON (Βαγγέλης Πάτερος): Λάζαρη, Χαλδαίου 2, Κοβάτσεβιτς, Πιοβάν, Λυκοθανάση 4, Πάτερου 1, Ασημάκη 2, Λογοθέτη 1, Μιχαϊλοβιτς, Αφρ. Μπιτσάκου, Ευδοκία Τσιμάρα, Χέλμη, Καραγιάννη, Θεοφανοπούλου.

ΝΕ ΠΑΤΡΩΝ (Λάμπρος Αναστασόπουλος): Γιαννακέα, Ανδρουτσέλη 1, Ζοφώλη, Ευφρ.Τσιμάρα, Μπαλάτσα 2, Μ.Πετάση 1, Κουρέτα 4, Μοίραλη 2, Κεπενού, Λαμπάτου, Παρασκευοπούλου, Στέενμπεκ, Ρακ.

Διαιτητές: Δαμιανάκης, Κραβαρίτης

Αλυτάρχης: Βασίλης Λαγός

ΣΑΡΩΝΕΙ Η ΔΡΑΚΟΥ

Πανέμορφο θέαμα από τους κορυφαίους κολυμβητές και κολυμβήτριες της χώρας, και στη σημερινή (18/02) δεύτερη  ημέρα των Πανελλήνιων Χειμερινών Αγώνων OPEN, που διεξάγονται στο Δημοτικό Κολυμβητήριο «Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης» στην Αλεξανδρούπολη.

Η Νόρα Δράκου (ΠΑΟ) έφτασε τα τέσσερα χρυσά μετάλλια το διήμερο, και από τρία έχουν ήδη ο Απόστολος Χρήστου (Ολυμπιακός) και ο Δημήτρης Μάρκος (ΝΟ Καλαμακίου).

Στους υπόλοιπους τελικούς:

Στα 50μ ελεύθερο γυναικών, η Νόρα Δράκου (ΠΑΟ) νίκησε με 25.35, αφήνοντας δεύτερη την Μαρίλεια Δρασίδου (ΑΟΠΦ) 25.51 και τρίτη την Άννα Ντουντουνάκη (ΠΑΟ) 25.63.
Στα 100μ ύπτιο γυναικών, νικήτρια αναδείχθηκε η Νόρα Δράκου (ΠΑΟ) με 1:02.06, η Δέσποινα Πυριλή (Πανσερ.) ακολούθησε με 1:03.82 και η Άννα Ντουντουνάκη (ΠΑΟ) με 1:04.46.

Ειδήσεις τώρα:

Νέα ήττα το Πάτραι, νίκες των φαβορί στην Α' ΕΠΣ Αχαΐας

Πυγμαχία: Η Ράνια Κάντζαρη σε διεθνές τουρνουά στη Ρουμανία

Απόλλων Πατρών: Μελανόλευκη προσφορά από το 1926 – Ένα σημαντικό κοινωνικό μέγεθος

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports