Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο Κάρολος θέλει ελληνορθόδοξη μουσική στην τελετή στέψης- «Έφαγε άκυρο» από Αντέλ και Εντ Σίραν

Ο Κάρολος θέλει ελληνορθόδοξη μουσική στ...

Με πυρετώδεις ρυθμούς οι ετοιμασίες

Σε πυρετώδεις ρυθμούς εργάζονται στην Βρετανία για την τελετή στέψης του βασιλιά Κάρολου, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 6 Μάϊου.

Και ενώ πολλοί θα ήταν οι καλλιτέχνες θα «σκότωναν» για να συμμετάσχουν στις εορταστικές εκδηλώσεις, σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ, Αντέλ και Εντ Σίραν έριξαν «πόρτα» στο… Μπάκιγχαμ!

ΜΜΕ στην Βρετανία υποστηρίζουν ότι ο βασιλιάς Κάρολος πέραν από την Αντέλ και τον Εντ Σίραν έχει ζητήσει στην τελετή στέψης του έχει ζητήσει να παίξει… και ελληνορθόδοξη μουσική. Και αυτό γιατί, σύμφωνα με την Daily Mail, θέλει να τιμήσει τη μνήμη του πατέρα του. 

Όσον αφορά πάντως τους δύο καλλιτέχνες που αρνήθηκαν να συμμετάσχουν στις εορταστικές εκδηλώσεις για την τελετή στέψης του βασιλιά Κάρολου, δημοσίευμα της Daily Mail υποστηρίζει ότι το έκαναν… ευγενικά.

Ο Εντ Σίραν, σύμφωνα με το δημοσίευμα, δεν θα μπορούσε να ανταποκριθεί αφού την προηγούμενη ημέρα έχει προγραμματισμένη συναυλία στο Τέξας και είναι πρακτικά αδύνατον να συμμετέχει στους εορτασμούς.

Η Αντέλ, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, επικαλέστηκε κάποιες υποχρεώσεις που δεν της επιτρέπουν να είναι παρούσα. Για τον Σίραν πάντως, άνθρωποι από το Μπάκιγχαμ ανέφεραν πως αν δεχτεί θα στείλουν ιδιωτικό τζετ προκειμένου να ταξιδέψει και να μπορέσει να συμμετέχει στην συναυλία.

 

«Ο Βασιλιάς έχει προτείνει αρκετούς ανθρώπους που θα ήθελε να δει να ερμηνεύουν, η Αντέλ και ο Εντ Σίραν ήταν σε αυτή τη λίστα. Ήταν πολύ ενθουσιασμένος που ήταν μέρος της συναυλίας, ωστόσο αρνήθηκαν ευγενικά. Είναι τεράστια απογοήτευση. Είναι τιτάνες της βιομηχανίας της show biz και είναι Βρετανοί, καθώς και γνωστοί σε όλο τον κόσμο. Κρίμα» ανέφερε πηγή που συμμετέχει στον προγραμματισμό των εορτασμών για την στέψη του βασιλιά Κάρολου.

Πληροφορίες της Daily Mail μάλιστα αναφέρουν ότι πολύ κοντά στο να πει το «ναι» είναι ο Λάιονελ Ρίτσι, ενώ φέρονται να έχουν δεχτεί και οι Spice Girls. 
 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight