Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Βασιλιάς Κάρολος: Εμφανίστηκε με τρύπια κάλτσα και έγινε viral

φωτό από fb The Royal Family

φωτό από fb The Royal Family

Κατά την επίσκεψη σε τζαμί

Ο βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας έγινε viral καθώς μάλλον δεν υπολόγισε ότι έπρεπε να βγάλει… τα παπούτσια του και η τρύπα στην κάλτσα του σχολιάστηκε εκτεταμμένα.

Ο βασιλιάς της Μεγάλης Βρετανίας μαζί με την σύζυγό του, Καμίλα, επισκέφθηκαν την Τετάρτη ένα ιστορικό τζαμί στο Brick Lane στο ανατολικό Λονδίνο. Ο βασιλιάς Κάρολος επέλεξε ένα μακρύ μαύρο παλτό με ένα πουκάμισο και γραβάτα ενώ η Καμίλα φόρεσε ένα κομψό λευκό μακρύ παλτό.

 
 
Όταν έφτασαν στο τζαμί, η Καμίλα πρόσθεσε μια μαντίλα. Και όταν ήρθε η ώρα να βγάλει τα παπούτσια του, ο Κάρολος αποκάλυψε ότι η κάλτσα στο δεξί του πόδι ήταν τρύπια.

 

Αρκετοί σχολίασαν στα κοινωνικά δίκτυα ότι ο Κάρολος έπαθε κάτι που μπορεί να συμβεί στον καθένα μας. Ο χρήστης @camillaregbrit έγραψε στο Twitter: «Ακόμη και ο βασιλιάς του Ηνωμένου Βασιλείου έχει μια τρύπα στην κάλτσα του».

Ένας άλλος βασιλικός παρατηρητής, ο @royalinstablog απάντησε: “Πρέπει να βγάλει τα λεφτά της”. Ο χρήστης του Twitter @murphyheather_ πρόσθεσε: «Ξέρω ότι θα υπάρξει κριτική, αλλά το βρίσκω εξαιρετικά ανθρώπινο».

πηγή enikos.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight