Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Εύα Καϊλή: «Είναι μάνα, πρέπει να είναι σπίτι στο παιδί της» - Η γραμμή του δικηγόρου της

Εύα Καϊλή: «Είναι μάνα, πρέπει να είναι ...

Ο Σβεν Μαρί είναι από τις πιο ισχυρές και αμφιλεγόμενες προσωπικότητες του βελγικού νομικού κόσμου

Η Εύα Καϊλή είναι η επόμενη που θα μπει σήμερα για ακρόαση σύμφωνα με την ΕΡΤ, για την υπόθεση του Qatar Gate και σήμερα θα κριθεί αν θα επιστρέψει στο παιδί της ή αν θα παραμείνει προφυλακισμένη για την πολύκροτη υπόθεση.

Στο πλευρό της είναι ο δικηγόρος της Μιχάλης Δημητρακόπουλος αλλά και ο νέος δικηγόρος της, ο Σβεν Μαρί.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό, μετά την Εύα Καϊλή θα ακολουθήσει ο κύριος Ταραμπέλα και αργά μέσα στην ημέρα θα μάθουμε αν η Εύα Καϊλή θα παραμείνει προφυλακισμένη.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, αυτή τη φορά αν είναι πάλι αρνητική η απόφαση για την κυρία Καϊλή να ασκηθεί έφεση. Οι δικηγόροι της πάντως θα προσπαθήσουν να πείσουν ότι η Εύα Καϊλή δεν είναι ύποπτη φυγής και δε θα αλλοιώσει στοιχεία για την υπόθεση.

Ο δικηγόρος της, Σβεν Μαρί τονίζει ότι ο χώρος για μία μητέρα δεν είναι στις φυλακές αλλά να είναι στο σπίτι με το παιδί της.

Συγκεκριμένα, ο δικηγόρος της είπε: «Θα ζητήσουμε αφεθεί ελεύθερη με περιοριστικούς όρους, μία επιλογή είναι και το βραχιολάκι. Το θέμα της κράτησης της κυρίας Καϊλή είναι μία δύσκολη κατάσταση επειδή είναι μητέρα ενός παιδιού 24 μηνών και πιστεύω ότι θα πρέπει να είναι στο σπίτι με το παιδί της».

Η ακρόαση για την υπόθεση ξεκίνησε με καθυστέρηση, στις 14.30 ώρα Ελλάδας. Ο δικηγόρος του συλληφθέντα για το σκάνδαλο ευρωβουλευτή, Μαρκ Ταραμπέλα, ζήτησε να εξαιρεθεί από τη διαδικασία ο Βέλγος εισαγγελέας διαφθοράς, Μισέλ Κλεζ.

Έπρεπε λοιπόν να βρεθεί κάποιος άλλος να τον αντικαταστήσει και για αυτό, υπήρξε αυτή η καθυστέρηση…

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις