Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Ανοίγει κανονικά το Tulum - Τι λέει ο ιδιοκτήτης του στο thebest.gr για τη φωτιά στην ιστορική «Αλάμπρα»

 Πάτρα: Ανοίγει κανονικά το Tulum - Τι λ...
Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

Υπήρξαν μικρές υλικές ζημιές

Κανονικά θα λειτουργήσει το εστιατόριο Tulum στα Υψηλά Αλώνια (πρώην Αλάμπρα) στον εξωτερικό χώρο του οποίου νωρίς το πρωί ξέσπασε φωτιά.

Όπως αναφέρει μιλώντας στο thebest.gr ο ιδιοκτήτης, Απόστολος Φωτεινάτος, «νωρίς το πρωί με κάλεσαν από την Αστυνομία και την Πυροσβεστική και με ενημέρωσαν πως κάτι συμβαίνει με το μαγαζί. Ήρθα στις 7, είδα ότι είχε ξεσπάσει φωτιά σε ένα μικρό κομμάτι του μπροστινού μέρους του μαγαζιού, στην είσοδο. Όταν έφτασα η φωτιά είχε σβήσει. Φαίνεται πως ενημέρωσε κάποιος κάτοικος της περιοχής ή περαστικές. Θέλω να ευχαριστήσω την Πυροσβεστική που έφτασε άμεσα στο σημείο. Φαίνεται πως ήρθε πολύ γρήγορα, διαφορετικά θα μπορούσε να είχε γίνει κάτι πολύ σοβαρό όπως είχε συμβεί με άλλο μαγαζί της πλατείας.

Δεν υπήρχε εμπρηστικός μηχανισμός, όμως κάποιος πέταξε εύφλεκτο υλικό. Κάηκε ένα μέρος της πόρτας και δύο καρέκλες. Το μαγαζί σήμερα θα λειτουργήσει κανονικά.  Δεν μπορώ να ξέρω αν κάποιος έριξε το εύφλεκτο υλικό με σκοπό. Δε νομίζω ότι πρόκειται για ατύχημα. Δεν υπάρχουν κάμερες έξω από το μαγαζί όμως δεν υπήρχε θέμα με το υγραέριο και τη σόμπα. Ευτυχώς υπήρξαν μόνο υλικές ζημιές».

Να σημειώσουμε ότι ήδη η πυροσβεστική έχει ξεκινήσει ανακρίσεις για το συμβάν και αναζητούνται εικόνες από κλειστά κυκλώματα τηλεόρασης περιμετρικά της πλατείας που ίσως να δείξουν κάποια στοιχεία.

Πρόκειται για το δεύτερο περιστατικό με πυρκαγιά στα Ψηλά Αλώνια την τελευταία διετία, καθώς τον Ιανουάριο του 2022 το κατάστημα καφέ Abbey είχε καταστραφεί ολοσχερώς.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις