Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΒΙΒΛΙΟ

/

Με μεγάλη επιτυχία η παρουσίαση του νέου βιβλίου του Φοίβου Καρακίτσου στην Αθήνα

Με μεγάλη επιτυχία η παρουσίαση του νέου...

Μία γεμάτη αίθουσα για τον καταξιωμένο επιχειρηματία και συγγραφέα

Με μεγάλη επιτυχία έγινε την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου η παρουσίαση του νέου βιβλίου του Φοίβου Καρακίτσου "Αναζητώντας ένα άλλο κόσμο" στο βιβλιοπωλείο Ιανός στην Αθήνα. Για το βιβλίο μίλησαν ο καθηγητής Φιλοσοφίας και πρώην Πρύτανης του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Θεοδόσης Πελεγρίνης, ο κ.Ευάγγελος Πρωτοπαπαδάκης, καθηγητής Εφαρμοσμένης Ηθικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και ο συγγραφέας. Τον συντονισμό της συζήτησης είχε αναλάβει ο κ. Κώστας Καλφόπουλος δημοσιογράφος.

Η παρουσίαση είχε ένα ατμοσφαιρικό και γήινο ύφος από όλους τους ομιλητές, δημιουργώντας μέσα από καθημερινά παραδείγματα ζωής τις απαραίτητες ταυτίσεις που οδηγούν σε δημιουργική σκέψη και κατανόηση.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων ο κ. Αθανάσιος Χρονόπουλος τέως Γ.Γ. Εμπορίου, ο βουλευτής νότιου τομέα Αθηνών Βασίλης Σπανάκης,  ο τέως υπουργός Εθνικής Άμυνας Σπήλιος Σπηλιοτόπουλος, ο κ. Θεόφιλος Βασιλείου πρώην βουλευτής Αχαΐας, ο κ. Βασίλης Πολίτης Ναύαρχος Ε.Α., ο Ολυμπιονίκης στην Ελληνορωμαϊκή κ. Πέτρος Γαλακτόπουλος, Ο Αντιπτέραρχος Ε.Α. κ. Νίκος Μήλας, ο Ταξίαρχος Ε.Α. κ. Δημήτρης Φράγκος, ο Γενικός Διευθυντής του ομίλου ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ κ. Ξηράκης Στέφανος, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΣΤΕΡΑΣ και SPAR κ.Παπαντώνης, ο αναπληρωτής αντιπρόεδρος του ΣΕΛΠΕ και συγγραφέας κ. Ζαΐρης Αντώνης, ο καθηγητής του πανεπιστημίου Αιγαίου κ. Δημήτρης Λαγός, πλήθος στελεχών από την βιομηχανία τροφίμων και του retail. Η παρουσίαση του βιβλίου στην Πάτρα έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη 8 Μαρτίου στις 19.00, στονχώρο εκδηλώσεων του ξενοδοχείου My Way.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture