Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Πρωτιά στο Αμερικάνικο box office για τον "Χτύπο στην καλύβα", το νέο θρίλερ του Σιάμαλαν

Πρωτιά στο Αμερικάνικο box office για το...

Αν και η ταινία απλώς πλησίασε τα 15 εκατ. δολάρια μπόρεσε να ρίξει από την κορυφή το "Avatar The Way of Water" του Τζέιμς Κάμερον

Έπειτα από επτά (7) εβδομάδες στην κορυφή του Αμερικάνικου box office, η ταινία – μεγαθήριο «Avatar: The Way of the Water» του Τζέιμς Κάμερον έδωσε την θέση της στο νέο θρίλερ του Ινδοαμερικανού σκηνοθέτη Μ. Νάιτ Σιάμαλαν με τίτλο «Χτύπος στην καλύβα - Knock at the Cabin» ενώ στη 2η θέση πλασαρίστηκε η κωμωδία «80 for Brady» σε σκηνοθεσία Kyle Marvin με πρωταγωνίστριες τις Lily Tomlin, Jane Fonda, Rita Moreno και Sally Field.

Η ταινία «Χτύπος στην καλύβα - Knock at the Cabin» του στούντιο της Universal Pictures με προϋπολογισμό 20 εκατ. δολάρια έκανε εισπράξεις το πρώτο σαββατοκύριακο κυκλοφορίας του στις αίθουσες της Βορείου Αμερικής 14,2 εκατ δολαρίων συν ακόμη 7 εκατ. από τον υπόλοιπο κόσμο.

Η ταινία παίζεται και εδώ στην Πάτρα, στα Options cinemas, στη Βέσο Μάρε. Πρωταγωνιστούν ο Dave Bautista, ο Jonathan Groff και οι Rupert Grint, Ben Aldridge και Abby Quinn. Ωστόσο, όπως γράφτηκε, η 15η ταινία του Σιάμαλαν έχει το χαμηλότερο σημείο εκκίνησης όσον αφορά στις εισπράξεις στην καριέρα του.

Βασισμένη στο μυθιστόρημα του Πολ Τρεμπλέι «The Cabin at the End of the World», το οποίο κυκλοφόρησε το 2018, η ταινία ακολουθεί μία οικογένεια που κατά την διάρκεια των διακοπών της πιάνεται όμηρος από τέσσερις ένοπλους αγνώστους που απαιτούν να κάνει μια απίστευτη επιλογή.

Η αμέσως προηγούμενη ταινία του Σιάμαλαν ήταν το επίσης αρκετά παράξενο «Old» με τον Γκαέλ Γκαρσία Μπερνάλ που είχε προβληθεί και στην Πάτρα τον Ιούλιο του 2021 και είχε κάνει εισπράξεις 90,2 εκατ. δολαρίων παγκοσμίως. Στο ελληνικό box office. O «Χτύπος στην καλύβα» στο ξεκίνημα του, κατέλαβε την 3η θέση με περίπου 6.700 εισιτήρια σε 64 αίθουσες. Να προσθέσουμε πως στην ταινία υπάρχει και ελληνικό στοιχείο καθώς executive producer είναι ο Χρήστος Β. Κωνσταντακόπουλος.

Την πρωτιά στο ελληνικό box office το 4ήμερο 2-5 Φεβρουαρίου 2023 κέρδισε ο «Αστερίξ & Οβελίξ: Στο Δρόμο για την Κίνα - Astérix & Obélix: L' Empire du Milieu» του Γκιγιόμ Κανέ με πρωταγωνιστές τον ίδιο, τον Ζιλ Λελούς και τη Μαριόν Κοτιγιάρ που έκοψε σε 167 αίθουσες πανελλαδικά, κοντά στα 23.000 εισιτήρια.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture