Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο σκηνοθέτης Μ. Νάιτ Σιάμαλαν στέλνει την αγάπη του στον Μπρους Γουίλις

Ο σκηνοθέτης Μ. Νάιτ Σιάμαλαν στέλνει τη...

Οι δυο τους συνεργάστηκαν σε ταινίες όπως η πολύ μεγάλη επιτυχία "Η Έκτη Αίσθηση", ο "Άφθαρτος" και το "Glass" το 2019

Ο σκηνοθέτης Μ. Νάιτ Σιάμαλαν - M. Night Shyamalan εξέφρασε την αγάπη του για τον Αμερικανό ηθοποιό Μπρους Γουίλις μετά την αποκάλυψη ότι ο 67χρονος ηθοποιός πάσχει από αφασία.

Ο 51χρονος σκηνοθέτης μετά την ανακοίνωση ότι ο Μπρους Γουίλις θα σταματήσει την καριέρα του καθώς πάσχει από αφασία έγραψε στο Twitter: «Όλη μου η αγάπη και ο σεβασμός στον μεγάλο μου αδερφό Μπρους Γουίλις. Ξέρω ότι η υπέροχη οικογένειά του τον περιβάλλει με υποστήριξη και του δίνει δύναμη».

 Και συνέχισε: «Θα είναι πάντα αυτός ο ήρωας σε αυτήν την αφίσα στον τοίχο μου ως [παιδί]».

Οι δυο τους έχουν συνεργαστεί πολλές φορές στο παρελθόν. Ο Μπρους Γουίλις εμφανίστηκε σε πολλές ταινίες του Σιάμαλαν, συμπεριλαμβανομένης της Οσκαρικής ταινίας «Η έκτη αίσθηση» του 1999, στην οποία έπαιξε τον δρ. Μάλκολμ Κρόου, και την ταινία «Άφθαρτος - Unbreakable» του 2000, στην οποία έπαιξε τον Ντέιβιντ Νταν.  To φιλμ “Άφθαρτος” είχε κάνει εισπράξεις κοντά 250 εκατ. δολαρίων στο box office. Επίσης ο Γουίλις μαζί με τον Σάμιουελ Τζάκσον και τον Τζέιμς ΜακΑβόι πρωταγωνίστησε στο σίκουελ με τίτλο «Glass» που προβλήθηκε και στη χώρα μας αρχές του 2019, όπου & επανέλαβε τον ρόλο του Ντέιβιντ Νταν (το ίδιο είχε κάνει & στην ταινία «Διχασμένος - Split» του 2016 σε σκηνοθεσία ξανά του Σιαμαλάν).

Ο Μπρους Γουίλις, ένας action hero παλαιάς κοπής και ιδιαίτερα αγαπητός στον κόσμο του κινηματογράφου και το κοινό (η εφημερίδα Η Καθημερινή του αφιέρωσε ένα σχεδόν ολοσέλιδο άρθρο στο φύλλο της Παρασκευής 1η Απριλίου 2022) απομακρύνεται αναγκαστικά από την υποκριτική μετά από δεκαετίες στο προσκήνιο λόγω επιπλοκών στην υγεία του. Οι κόρες του ηθοποιού Ράμερ Γουίλις, Έβελιν Πεν Γουίλις, Σκάουτ ΛαΡού Γουίλις, Μαμπέλ Ρέι Γουίλις, Ταλούλα Μπελ Γουίλις, μαζί με τη σύζυγο του Έμα Χέμινγκ και την πρώην σύζυγό του, την διάσημη ηθοποιό Ντέμι Μουρ, μοιράστηκαν την είδηση της διάγνωσης αφασίας σε μια ανάρτηση στο Instagram την περασμένη Τετάρτη.

«Στους καταπληκτικούς θαυμαστές του Μπρους, ως οικογένεια θέλαμε να μοιραστούμε ότι ο αγαπημένος μας Μπρους αντιμετώπιζε κάποια προβλήματα υγείας και πρόσφατα διαγνώστηκε με αφασία, η οποία επηρεάζει τις γνωστικές του ικανότητες», έγραψαν.

«Ως αποτέλεσμα αυτού και με πολλή προσοχή ο Μπρους απομακρύνεται από την καριέρα που σήμαινε τόσα πολλά για αυτόν», πρόσθεσαν.

Με στοιχεία & από το ΑΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight