Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Μέμος Μπεγνής: «Με απειλούσε θαυμάστρια γιατί δεν δέχτηκα να πάω για καφέ μαζί της»

Μέμος Μπεγνής: «Με απειλούσε θαυμάστρια ...

«Αν δεν αφουγκραστείς τα δικά σου θέλω, είσαι ένας δυστυχισμένος άνθρωπος»

Στην εκπομπή «Ελένη» και τη Δήμητρα Καλφούντζου έδωσε συνέντευξη ο Μέμος Μπεγνής.

Ο ηθοποιός μίλησε για την αμφισβήτηση που εχει δεχτεί από ανθρώπους του χώρου του, την απόφαση του να γίνει vegan και τις απειλές που έχει δεχτεί από θαυμάστρια την εποχή που πρωταγωνιστούσε στη σειρά «Μη μου λες αντίο».

«Μεγαλώνω καλά πρώτον γιατί μέσα μου είμαι ένα παιδί, είμαι αισιόδοξος και προσέχω τη διατροφή μου. Έγινα vegan γιατί αποφάσισα να σταματήσω να βάζω διαχωριστική γραμμή: σκυλιά, γατιά τα χαϊδεύουμε, γουρουνάκια, μοσχαράκια τα τρώμε», είπε αρχικά ο Μέμος Μπεγνής.

Ο Μέμος Μπεγνής μίλησε και για το πώς δεν του άρεσαν ποτέ τα πρέπει: «Ζούμε σε μια κοινωνία που προσπαθεί να μας κάνει να πιστεύουμε ότι είμαστε ίδιοι με όλους. Οι γονείς πρέπει να μαθαίνουν στο παιδί ότι είναι μοναδικό. Αν δεν αφουγκραστείς τα δικά σου θέλω, είσαι ένας δυστυχισμένος άνθρωπος. Ποτέ δεν μου άρεσε το πρέπει. Ήθελα να μου εξηγήσεις γινάτι πρέπει να κάνω κάτι».

Για την εποχή του “Μη μου λες αντίο”, ο Μέμος Μπεγνής θυμήθηκε: «Στο “Μη μου λες αντίο” ήταν απίστευτες οι εκδηλώσεις θαυμασμού. Μιλάμε τώρα μια σειρά κάνει επιτυχία με 15% και τότε κάναμε 50% και 60%. Υπήρξε θαυμάστρια η οποία με απειλούσε γιατί δεν δέχτηκα να πάω για καφέ μαζί της».

Κλείνοντας, ο Μέμος Μπεγνής είπε: «Με ακολουθήσε η ταμπέλα του ωραίου που σιγά να μην εχει ταλέντο, έχω ακούσει πάρα πολλές φορές τη λέξη ατάλαντος. Ξέρω που έχω ταλέντο και που όχι, στη ζωγραφική δεν έχω, στο θέατρο και την μουσική έχω όμως γιάτι έχουνε περάσει 25 χρόνια και είμαι ακόμα εδώ».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight