Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Πήγε για υπέρηχο αλλά θα τον χειρουργούσαν στη θέση άλλου

Πάτρα: Πήγε για υπέρηχο αλλά θα τον χειρ...

Η περιπέτεια γνωστού Πατρινού

Περιπέτεια για τον γνωστό επιχειρηματία της εστίασης Κωνσταντίνο Φλωράτο. Όπως αναφέρει ο ίδιος βρέθηκε στο νοσοκομείο του Αγίου Ανδρέα, μετά από κάποιους πόνους που αισθάνθηκε.

Αφού έμεινε μέχρι τα ξημερώματα στο νοσοκομείο, οι εξετάσεις του βρέθηκαν καλές και τελικά έφυγε. Ωστόσο την άλλη μέρα, ο πόνος που αισθανόταν στα νεφρά συνεχίστηκε, με αποτέλεσμα να επισκεφθεί το νοσοκομείο του Ρίου. Εκεί έμεινε αρκετή ώρα στα επείγοντα, με αφόρητους πόνους και περίμενε να εξεταστεί.

Με τον ορό στο χέρι, και αφού έκανε ακτινογραφία, τον έστειλαν πίσω, όμως για κακή του τύχη …χάθηκε! Αφού περιπλανήθηκε εντός αλλά και εκτός νοσοκομείου, κατάφερε να βρει τα αρχικά του ίχνη και έφτασε στο σημείο που του υπέδειξαν.

Επιστρέφοντας ήπιε το νερό που χρειαζόταν για να κάνει υπέρηχο και περίμενε. Τελικά ενημερώθηκε ότι θα κάνει εισαγωγή και θα μεταφερθεί στην χειρουργική κλινική.

Η περιπέτειά του ωστόσο δεν τελειώνει εδώ. Ζητώντας ουρομπόξ βλέπει τυχαία άλλο όνομα επάνω στην ετικέτα. Εμφανώς απορημένος ο κ. Φλωράτος, ρωτά τί συμβαίνει, για να μάθει ότι σε δύο ημέρες έχει προγραμματιστεί το χειρουργείο του!

Εν τέλει, μέσα από αυτήν την παρεξήγηση, γλίτωσε τα χειρότερα, αφού θα έμπαινε στο χειρουργείο δι’ ασήμαντον αφορμή.

πηγή: εφημερίδα Γνώμη

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις