Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Θαύμα ζωής για 49χρονο με διαχωρισμό αορτής- Το επίτευγμα, η ευγνωμοσύνη

Πάτρα: Θαύμα ζωής για 49χρονο με διαχωρι...

Στην Καρδιοθωρακοχειρουργική Κλινική του Πανεπιστηµιακού Νοσοκοµείου Πατρών

Χριστουγεννιάτικο «θαύµα» λίγες µέρες πριν από την µεγάλη γιορτή των Χριστουγέννων στην Καρδιοθωρακοχειρουργική Κλινική του Πανεπιστηµιακού Νοσοκοµείου Πατρών, αφού ξανάφερε στη ζωή τον 49χρονο Ε. Ανδρέα από την Άµφισσα, ο οποίος είχε μεταφερθεί εσπευσµένα από το Νοσοκοµείο Άµφισσας µε τη διάγνωση του αορτικού διαχωρισµού.

Σύµφωνα µε τον Καθηγητή Καρδιοχειρουργικής, Νικόλαο Χαροκόπο, «πρόκειται για περιστατικό που, εάν δεν γίνει άµεσα επέµβαση, οδηγεί χωρίς καµιά πιθανότητα διάσωσης στο θάνατο. Θυµηθείτε πόσα ανάλογα περιστατικά είχαµε πριν ανοίξει η Καρδιοθωρακοχειρουργική κλινική του ΠΓΝΠ, όταν ασθενείς µε διαχωρισµό αορτής άφηναν την τελευταία τους πνοή κατά τη µεταφορά τους στην Αθήνα».

 Ο χειρουργηµένος ασθενής βρίσκεται σε εξαιρετικά καλή κατάσταση και την Πρωτοχρονιά θα επιστρέψει στο σπίτι του: «Τι να πω! ∆εν πιστεύω αυτό που µου συνέβη. Θεωρούσα ότι ήµουν απόλυτα υγιής γιατί ανεβαίνω στα βουνά από έφηβος και ξαφνικά ένοιωσα πραγµατικά να χάνεται η ζωή µου. Αισθάνθηκα τον θάνατο και είναι µια φρικτή εµπειρία. Θέλω να ευχαριστήσω για το δώρο της ζωής που πήρα πίσω και σίγουρα αυτό το ευχαριστώ είναι λίγο. ∆εν µπορώ να βρω τα λόγια για να εκφράσω αυτό που νοιώθω για τον γιατρό που µε πήρε από του χάρου τα δόντια. Μου έδωσε την ευκαιρία να ξαναζήσω. Θέλω από καρδιάς να ευχαριστήσω και όλο το προσωπικό που µε βοήθησε και µου φέρονται σαν δικοί µου άνθρωποι και να ευχηθώ σε όλους Χρόνια Πολλά µε υγεία!».

*Εφημερίδα Γνώμη

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις