Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

THE BEST CARNIVAL 2023

/

Πάτρα- Καρναβάλι: Το «κόλπο» με τα ιλιγγιώδη ποσά στα Airbnb- Γιατί ζητάνε ακόμα και 2.000 ευρώ τη βραδιά

Πάτρα- Καρναβάλι: Το «κόλπο» με τα ιλιγγ...
Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

Η εξήγηση που δίνει ο Πρόεδρος Πανελλαδικού Δικτύου E-Real Estates

Προ των πυλών είναι η κορύφωση του Πατρινού Καρναβαλιού με τις κρατήσεις σε δωμάτια και ακίνητα να δείχνουν ότι το τελευταίο τριήμερο της Αποκριάς στην πόλη θα επικρατεί το αδιαχώρητο από επισκέπτες που θα ζήσουν τη μοναδική εμπειρία της πατρινής Αποκριάς μετά από τρία χρόνια απουσίας.

Ωστόσο αυτό που προκαλεί αίσθηση, είναι η τιμή στα ελάχιστα διαθέσιμα Airbnb που υπάρχουν για εκείνες τις μέρες στην Πάτρα και την ευρύτερη περιοχή της.  Συγκεκριμένα στην πλατφόρμα φαίνεται πώς το κόστος διανυκτέρευσης  ξεκινά από τα 271 ευρώ και μπορεί να φτάνει ακόμα και στα 2.585 ευρώ.

 

Αν και μία πρώτη σκέψη είναι πως κάποιοι θέλουν να βγάλουν πολλά χρήματα μέσα σε λίγες μόνο μέρες, υπάρχει και μία άλλη εξήγηση.

Όπως εξηγεί μιλώντας στο thebest.gr ο Θεμιστοκλής Μπάκας, Πρόεδρος Πανελλαδικού Δικτύου E-Real Estates, «οι εξωφρενικές τιμές της τάξεως των 2.000 ευρώ τη βραδιά δίνονται από περιπτώσεις ιδιοκτητών που είναι εγγεγραμμένοι στην πλατφόρμα βραχυχρόνιας μίσθωσης αλλά δεν επιθυμούν τη μίσθωση. Βάζουν λοιπόν για την ενοικίαση του ακινήτου τους μία πολύ υψηλή τιμή να για την αποτρέψουν. Αυτό το κάνουν είτε γιατί στοχεύουν σε κάποια ιδιωτική συμφωνία είτε γιατί δεν θέλουν να το νοικιάσουν καθόλου αυτή την περίοδο

Πολλοί ιδιοκτήτες μπορεί να μη θέλουν να μισθώσουν το σπίτι τους για το τριήμερο Αποκριάς  καθώς φοβούνται ότι μπορεί οι ενοικιαστές να προκαλέσουν φθορές και ζημιές στο σπίτι τους.

Οι εξωφρενικές τιμές εν ολίγοις είναι τρόπος αποφυγής της κράτησης, δεν υπάρχει κανείς που θα νοικιάσει σε αυτή την τιμή αλλά και κανείς ιδιοκτήτης δε θεωρεί ότι θα πάρει αυτά τα χρήματα».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

The Best Carnival 2023