Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ναύπλιο: Πατέρας δύο παιδιών ο ποδοσφαιριστής που πέθανε στο γήπεδο

φωτο αρχείου eurokinissi

φωτο αρχείου eurokinissi

Υπέστη ανακοπή

Σκηνές αρχαίας τραγωδίας  εκτυλίχθηκαν στο Ναύπλιο, για τον αναπάντεχο θάνατο ενός 45χρονου πατέρα, την ώρα που έπαιζε ποδόσφαιρο.

Ο άνδρς ήταν πατέρας δύο παιδιών. Ο γιος του ετοιμάζεται να δώσει φέτος Πανελλαδικές εξετάσεις, ενώ η κόρη του πηγαίνει στο Γυμνάσιο. Τα παιδιά και η σύζυγος του άτυχου άντρα ενημερώθηκαν χθες το απόγευμα και έσπευσαν στο νοσοκομείο. Δυστυχώς όμως η μάχη για τον πατέρα και σύζυγο είχε ήδη χαθεί. Οι προσπάθειες των γιατρών να τον επαναφέρουν δεν απέδωσαν.

Περισσότερα στο sportin.gr

Όλα έγιναν αργά το απόγευμα της Κυριακής 29 Ιανουαρίου, όταν ο 45χρονος ποδοσφαιριστής από το Ναύπλιο κατέρρευσε μέσα στο γήπεδο, έχοντας υποστεί ανακοπή καρδιάς, προκαλώντας σοκ σε όσους βρίσκονταν εκεί.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ Αργολίδας για να παραλάβει και να μεταφέρει εσπευσμένα τον ποδοσφαιριστή στο νοσοκομείο Ναυπλίου.

Σύμφωνα με το argolikeseidhseis.gr, ο άνθρωπος τελικά άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο Ναυπλίου, το οποίο δεν εφημέρευε αλλά άνοιξε μόνο και μόνο για να του προσφέρει τις πρώτες βοήθειες και ό,τι άλλο χρειαζόταν.

πηγή newsit.gr

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις