Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ναύπλιο: Διαβητικός ο ληστής που έπαθε εγκεφαλικό όταν είδε το θύμα να τον κυνηγάει

Ναύπλιο: Διαβητικός ο ληστής που έπαθε ε...

Νέα στοιχεία

Στο νοσοκομείο της Καλαμάτας, μεταφέρθηκε ένας εκ των δύο ληστών του Ναυπλίου, ο οποίος κατά τη διάρκεια της καταδίωξης έπαθε εγκεφαλικό και έχασε τις αισθήσεις του. Στα χέρια της αστυνομίας και ο συνεργός του, όπως επίσης και μία γυναίκα από το Άργος, που διαπιστώθηκε ότι τους μετέφερε στη γειτονιά που χτύπησαν.

Οι δυο δράστες μη έχοντας καλυμμένα τα πρόσωπά τους, εισέβαλαν σε διαμέρισμα και με την απειλή όπλου ακινητοποίησαν τα τρία μέλη της οικογένειας, τους γονείς και τον νεαρό γιο τους, δένοντάς τους τα χέρια με πλαστικές ζώνες. Στη συνέχεια αφαίρεσαν χρηματικό ποσό και αντικείμενα αξίας και αποχώρησαν από το σπίτι. Το ζευγάρι άρχισε να φωνάζει «βοήθεια» ξεσηκώνοντας την γειτονιά που βγήκε στα μπαλκόνια, ενώ ο γιος της οικογενείας με τα εσώρουχα και δεμένος πισθάγκωνα άρχισε να τους καταδιώκει φωνάζοντας «ληστεία».

Η αστυνομία άρχισε να δέχεται καταιγισμό τηλεφωνημάτων από περίοικους αλλά και ανθρώπους που είδαν στον δρόμο τους δυο δράστες να τρέχουν και τον νερό να τους καταδιώκει. Οι ληστές διέσχισαν την περιοχή της Πρόνοιας και του Συνοικισμού και σταμάτησαν στα φανάρια της οδού Άργους με την Χ. Τρικούπη όταν ο ένας από αυτούς κατέρρευσε από εγκεφαλικό.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις