Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Γούναρη- Ξεκόλλησε μαρκίζα και χτύπησε άνδρα

Πάτρα: Γούναρη- Ξεκόλλησε μαρκίζα και χτ...

Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Ένα ακόμα συμβάν από αυτά που θεωρούνται απίθανα!

Αναστάτωση προκλήθηκε πριν λίγη ώρα στην οδό Γούναρη, μεταξύ Κανακάρη και Καραΐσκάκη, όταν ξεκόλλησε μαρκίζα από πολυκατοικία και έπεσε στο πεζοδρόμιο. Όμως εκείνη την ώρα περνούσε πεζός ένας άνδρας με αποτέλεσμα να τραυματιστεί. Ο άνδρας τραυματίστηκε ελαφρά ωστόσο για προληπτικούς λόγους μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Από το σημείο, οι διερχόμενοι καθημερινά είναι πάρα πολλοί, καθώς υπάρχει και στάση του Αστικού ΚΤΕΛ. Η αστυνομία αμέσως μετά το συμβάν το απέκλεισε με κορδέλα.

Λαμπρινή Πλιακούρα: Η σύζυγος του βοηθού Περιφερειάρχη, πάτησε σε καπάκι ρείθρου και έχασε τη γη κάτω από τα πόδια της!

Ακόμα ένα περιστατικό σε δρόμο της Πάτρας, είναι αυτό που συνέβη στην σύζυγο του βοηθού Περιφερειάρχη Πάνου Σακελλαρόπουλου Λαμπρινή Πλιακούρα. Η γυναίκα το απόγευμα του Σαββάτου πάτησε σε ένα καπάκι ρείθρου που ήταν σάπιο με αποτέλεσμα αυτό να υποχωρήσει και να πέσει μέσα. "Πήγα στο νοσοκομείο, μπήκε γύψος στο αριστερό πόδι που έχει γίνει θρύψαλα στο κάτω μέρος. Θα μπορούσα να σπάσω πολλά πράγματα. Τώρα πρέπει να μείνω σε πλήρη ακινησία. Θα δούμε αν θα χρειαστεί χειρουργείο. Ακόμα λυγίζει η φωνή μου από αυτό που έζησα" περιέγραψε μεταξύ άλλων στο thebest.gr.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις