Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα- Λαμπρινή Πλιακούρα: Η σύζυγος του βοηθού Περιφερειάρχη, περπατούσε και έχασε τη γη κάτω από τα πόδια της!

Πάτρα- Λαμπρινή Πλιακούρα: Η σύζυγος του...
Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

Περιγράφει την περιπέτειά της

Τη γη κάτω από τα πόδια έχασε στην κυριολεξία η Λαμπρινή Πλιακούρα, σύζυγος του Πάνου Σακελλαρόπουλου, εντεταλμένου συμβούλου-βοηθού Περιφερειάρχη, ενώ περπατούσε στο κέντρο της Πάτρας.

Το απόγευμα του Σαββάτου πάτησε σε ένα καπάκι ρείθρου που ήταν σάπιο με αποτέλεσμα αυτό να υποχωρήσει και να πέσει μέσα. 

Η Λαμπρινή Πλιακούρα περιγράφει την περιπέτεια της στο thebest.gr. Όπως αναφέρει, «ενώ βρισκόμουν με το σύζυγό μου και την  παρέα μας, κάποια στιγμή χωριστήκαμε και κατέληξα να κατευθύνομαι μόνη μου προς το αυτοκίνητό μου. Πέρασα τη Ρήγα Φεραίου, έφτασα Γεροκωστοπούλου και πήγαινα προς την Όθωνος Αμαλίας. Το αυτοκίνητο μου ήταν παρκαρισμένο εκεί, Γεροκωστοπούλου και Ρήγα Φεραίου. Ήταν βράδυ, έβρεχε και δεν υπήρχε κανείς κοντά στο σημείο για να με βοηθήσει. Ξαφνικά κατάλαβα ότι πόδι βρισκόταν σε βάθος, σαν να ήμουν με το ένα πόδι σε πηγάδι.  Προσπαθούσα να βγάλω το πόδι μου έξω, τα κατάφερα κάποια στιγμή κλαίγοντας από τον πόνο.

Δεν μπορούσα να σηκωθώ, κατάφερα να τραβήξω την τσάντα μου, να πάρω το κινητό μου και να καλέσω τον σύζυγό μου που βρισκόταν ήδη μακριά. Ήταν τέτοια η ταραχή και ο πόνος που με ρωτούσε πού ήμουν και απαντούσα πώς δεν ήξερα. Ήταν τρομακτικό. Έμεινα μόνη μου για ένα τέταρτο. Ήρθε στη συνέχεια ασθενοφόρο και αστυνομία. Πήγα στο νοσοκομείο, μπήκε γύψος στο αριστερό πόδι που έχει γίνει θρύψαλα στο κάτω μέρος.  Θα μπορούσα να σπάσω πολλά πράγματα. Τώρα πρέπει να μείνω σε πλήρη ακινησία. Θα δούμε αν θα χρειαστεί χειρουργείο. Ακόμα λυγίζει η φωνή μου από αυτό που έζησα» λέει.

«Θα κινηθώ νομικά γιατί το θέμα είναι να γλιτώσουν και άλλοι άνθρωποι. Κάποιοι πρέπει να καταλάβουν ότι δεν υπάρχει  μόνο το Νότιο Πάρκο. Εγώ αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να πάω στη δουλειά μου τη στιγμή που έχω ανάγκη την εργασία μου. Έχει ανατραπεί το πρόγραμμά  μου, των δικών μου ανθρώπων, των συνεργατών μου. Από υπαιτιότητα φορέων που υποτίθεται ότι μας προστατεύουν και μας φορολογούν» καταλήγει η κα Πλιακούρα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις