Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Η Αντιδήμαρχος Βίβιαν Σαμούρη στην κοπή πίτας του Πανηπειρωτικού Συλλόγου

Πάτρα: Η Αντιδήμαρχος Βίβιαν Σαμούρη στη...

Ο χαιρετισμό της

Η Αντιδήμαρχος Υγείας και Πρόνοιας του Δήμου Πατρέων, Βίβιαν Σαμούρη, παραβρέθηκε εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής, στην εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Πανηπειρωτικού Συλλόγου Πατρών, που περιελάμβανε ανασκόπηση δράσεων, παραδοσιακά κάλαντα και χορούς.

Η Αντιδήμαρχος σε σύντομο χαιρετισμό της, αρχικά ευχήθηκε καλή χρονιά στον Σύλλογο, μετέφερε τις ευχές του Δημάρχου Κώστα Πελετίδη, για υγεία και δύναμη και αναφέρθηκε στις νέες δραστηριότητες του Συλλόγου, που πλέον περνούν και στο φάσμα της κοινωνικής προσφοράς, δράσης και πολιτισμικής δημιουργίας. Μίλησε για την βαθιά εντύπωση που προκαλεί το γεγονός, ότι ο Πανηπειρωτικός Σύλλογος με ποικίλους τρόπους και δραστηριότητες, στρέφεται προς την κοινωνία, μέσω της προσφοράς, συμπαραστεκόμενος σε πάσχοντες και έχοντες ανάγκη συνανθρώπους μας. Τονώνει το συναίσθημα της αλληλεγγύης με μηνύματα στο ευρύ κοινό, αφού για να σταθεί η κοινωνία μας στην δύσκολη περίοδο που διανύουμε, επιβάλλεται η ενσυναίσθηση σε όλους.

Η Αντιδήμαρχος κλείνοντας, ευχήθηκε επιτυχία στις δράσεις του Συλλόγου και επανέλαβε ότι η Δημοτική Αρχή, θα είναι και φέτος κοντά τους, ενισχύοντας τις πρωτοβουλίες τους, όπως κάνει όλα τα προηγούμενα χρόνια. 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις