Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Καταφθάνει 26 Ιανουαρίου στις Ελληνικές αίθουσες το Ιαπωνικό φιλμ άνιμε «Μπελ: Ο Δράκος και η Πριγκίπισσα - Belle»

Καταφθάνει 26 Ιανουαρίου στις Ελληνικές ...

Θα είναι η πρώτη μεταγλωττισμένη ταινία άνιμε στο σινεμά μετά από σχεδόν 20 χρόνια

Στις 26 Ιανουαρίου 2023 θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες της χώρας μας, η ταινία άνιμε, «Μπελ: Ο Δράκος και η Πριγκίπισσα - Belle». Πρόκειται για μία ταινία που μεταφέρει μία από τις πιο γνωστές ιστορίες στην εποχή της κοινωνικής δικτύωσης, μέσα από υπέροχα τραγούδια και μια συναισθηματική ιστορία. 

Το φιλμ μας έρχεται από τον υποψήφιο για Όσκαρ σκηνοθέτη Μαμόρου Χοσόντα και το Studio Chizu και όπως αναφέρει η ανακοίνωση της εταιρείας διανομής Neofilms, είναι η πρώτη μεταγλωττισμένη στα ελληνικά, ταινία άνιμε στο σινεμά μετά από σχεδόν 20 χρόνια.

Στον ψηφιακό κόσμο του «U», ένα ντροπαλό κορίτσι και ένας μυστηριώδης Δράκος αναπτύσσουν έναν δεσμό, ο οποίος γεννά μια περιπέτεια που αγγίζει ακόμα και τις πραγματικές τους ζωές.

Μια ταινία που μεταφέρει μία από τις πιο γνωστές ιστορίες στην εποχή της κοινωνικής δικτύωσης, μέσα από υπέροχα τραγούδια και μια συναισθηματική ιστορία.

Από τον υποψήφιο για βραβείο Όσκαρ, σκηνοθέτη Μαμόρου Χοσόντα και το Studio Chizu, δημιουργούς του «Mirai».

Στην μεταγλωττισμένη κόπια της ταινίας ακούμε τη Βάσια Ζαχαροπούλου, η οποία μετά το «Ψυχρά κι Ανάποδα», μαγεύει ξανά με τη φωνή της.

Η ταινία θα ξεκινήσει να προβάλλεται από την ερχόμενη Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2023 στους Ελληνικούς κινηματογράφους από τη NEO Films και τη Digital Soul Entertainment και την περιμένουμε και στην Πάτρα, στα Options Cinemas, στη Βέσο Μάρε όπου ήδη υπάρχει η σχετική διαφημιστική αφίσα.

*Η ταινία θα κυκλοφορήσει επίσης στην ιαπωνική έκδοση της με υπότιτλους.

ΥΠΟΘΕΣΗ:

Η Σούζου είναι ένα ντροπαλό, καθημερινό κορίτσι γυμνασίου που ζει σε ένα χωριό. Για χρόνια ήταν η σκιά τού εαυτού της. Μα, όταν μπαίνει στο «U», έναν απίστευτο εικονικό κόσμο, δραπετεύει στην διαδικτυακή της περσόνα, την Μπελ, μια πανέμορφη παγκοσμίου βεληνεκούς τραγουδίστρια. Μία μέρα, η συναυλία της διακόπτεται από ένα τερατώδες πλάσμα που κυνηγούν αυτόκλητοι τιμωροί. Καθώς το κυνήγι θεριεύει, η Σούζου ξεκινά ένα επικό ταξίδι αναζήτησης της ταυτότητας αυτού τού μυστηριώδους «τέρατος» και να ανακαλύψει την αληθινή της ταυτότητα σε έναν κόσμο, όπου μπορείς να είσαι οποιοσδήποτε.

Στη μεταγλωττισμένη κόπια ακούγονται οι ηθοποιοί:

Βάσια Ζαχαροπούλου, Παναγιώτης Αποστολόπουλος, Νίκη Γεωργακάκου, Κωνσταντίνος Ρεπάνης, Δημήτρης Σάρλος, Παρή Τρίκα, Χίλντα Ηλιοπούλου, Τζίνη Παπαδοπούλου, Βούλα Κώστα, Άννα Σταματίου, Πέτρος Δαμουλής, Ανδρέας Ευαγγελάτος, Λίλα Μουτσοπούλου, Πέτρος Σπυρόπουλος, Άρις Γεροντάκης, Σταύρος Καλλίστρατος, Βαγγέλης  Μάγειρος, Μαριλέττα Κυριαζή.

ΔΙΕΘΝΗΣ ΤΙΤΛΟΣ: «BELLE»

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: ΜΑΜΟΡΟΥ ΧΟΣΟΝΤΑ

XΩΡΑ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ: ΙΑΠΩΝΙΑ

ΕΙΔΟΣ: ΑΝΙΜΕ

ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 122 ΛΕΠΤΑ.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture