Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Από την Πέμπτη 19/1 και στην Πάτρα το παιδικό φιλμ "Η Μικρή Πυροσβέστης – Fireheart"

Από την Πέμπτη 19/1 και στην Πάτρα το πα...

Σε διανομή από την εταιρεία FEELGOOD

Η παιδική ταινία ψηφιακού ανιμέισον με τίτλο «Η Μικρή Πυροσβέστης – Fireheart» που είναι Γαλλοκαναδέζικης και Αμερικανικής συμπαραγωγής σε σκηνοθεσία Theodore Ty και Lauren Zeitoun σε σενάριο Zeitoun, Jennica Harper και Daphne Ballon, κάνει πρεμιέρα στις Ελληνικές αίθουσες αυτή την Πέμπτη 19/1/2023 και θα προβληθεί και στην Πάτρα στα Options Cinemas, στη Βέσο Μάρε. Πρόκειται για μία ταινία της Καναδικής εταιρείας L'Atelier που μας είχε χαρίσει το παιδικό φιλμ «Ballerina» το 2016.

Στην πρωτότυπη ξενόγλωσση κόπια ακούγονται οι φωνές των Olivia Cooke, Kenneth Branagh, Laurie Holden και William Shatner.

Από τότε που ήταν μικρή, η Τζόρτζια έχει ένα όνειρο: να γίνει πυροσβέστης, όπως ήταν ο πατέρας της. Δυστυχώς, στη Νέα Υόρκη του 1932 δεν επιτρέπεται στις γυναίκες να ασκούν αυτό το επάγγελμα. Όταν οι πυροσβέστες της πόλης εξαφανίζονται ένας-ένας καθώς προσπαθούν να κατασβήσουν μία μυστηριώδη πυρκαγιά που έχει ξεσπάσει στο Μπρόντγουεϊ, η Τζόρτζια αρπάζει την ευκαιρία και μεταμφιέζεται σε έναν αδέξιο νεαρό εθελοντή πυροσβέστη στα ίχνη του εμπρηστή. Πρέπει να παίξει τον ρόλο της τέλεια, ειδικά μπροστά στον πατέρα της, που είναι επικεφαλής αυτής της επικίνδυνης αποστολής.

Σκηνοθεσία: Theodore Ty, Laurent Zeitoun

Διάρκεια: 92 λεπτά. 

Διανομή από την εταιρεία FEELGOOD.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture