Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Μπάιντεν: Βρέθηκαν και άλλα απόρρητα έγγραφα στο σπίτι του

Μπάιντεν: Βρέθηκαν και άλλα απόρρητα έγγ...

Όπως ανακοίνωσε ο Λευκός Οίκος

Αλλες πέντε σελίδες κρατικών απορρήτων εγγράφων βρέθηκαν στην προσωπική οικία του Αμερικανού προέδρου όπως ανακοίνωσε ο Λευκός Οίκος.

Επιπλέον απόρρητο υλικό εντόπισαν στο σπίτι του Τζο Μπάιντεν στο Ντελάγουερ οι συνεργάτες του Τζο Μπάιντεν.

Οπως ανακοίνωσε ο Λευκός Οίκος το απόγευμα του Σαββάτου (ώρα Ελλάδας) ο εντοπισμός των πέντε επιπρόσθετων σελίδων έλαβε χώρα νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα που μάς πέρασε.

 
Η αποκάλυψη αυτή έπεται της προηγούμενης η οποία αφορούσε 10 απόρρητα έγγραφα που εντοπίστηκαν στο ιδιωτικό γραφείο του Μπάιντεν στην Ουάσιγκτον DC και τα οποία έχουν αναφορές στην εποχή που ο Τζο Μπάιντεν ήταν αντιπρόεδρος του Μπάρακ Ομπάμα.

Μεταξύ άλλων, τα έγγραφα περιλαμβάνουν "ευαίσθητες" πληροφορίες των αμερικανών μυστικών υπηρεσιών που αφορούν ζητήματα της Ουκρανίας, του Ιράν, του Ηνωμένου Βασιλείου και άλλων χωρών.

Ο Αμερικανός πρόεδρος συνεχίζει πάντως να υιοθετεί τη στάση ότι τα εν λόγω έγγραφα εντοπίστηκαν στο ιδιωτικό του γραφείο και στην οικία του κατά λάθος δηλώνοντας πρόθυμος να συνεργαστεί με την αμερικανική δικαιοσύνη.

Ωστόσο το σάστισμα του Μπάιντεν όταν ρωτήθηκε πριν δύο ημέρες για το θέμα, όταν εντοπίστηκαν έγγραφα στο γκαράζ του σπιτιού του, ήταν κάτι παραπάνω από εμφανές.

ΠΗΓΗ: News247.gr 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις