Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Harris the Events: Εχει ταυτιστεί με ολοκληρωμένα concepts και design υψηλής αισθητικής

Harris the Events: Εχει ταυτιστεί με ολο...

Με έδρα την Πάτρα, το team του Χάρη Παναγόπουλου αναλαμβάνει γάμους, parties, επιχειρηματικές εκδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα

Με ειδίκευση στο γάμο, που οργανώνει και επιμελείται με το σκεπτικό ενός ονείρου που γίνεται πραγματικότητα, η ονομαστή εταιρεία Harris the Events είναι ο συνεργάτης που θα ακούσει, θα αντιληφθεί κάθε επιθυμία των μελλονύμφων και θα σχεδιάσει «custom made» αυτό που ακριβώς φαντάζονται και επιθυμούν. Με έδρα την Πάτρα, ο Χάρης Παναγόπουλος και η επαγγελματική ομάδα του βρίσκονται πίσω από τη διοργάνωση των πιο εντυπωσιακών γάμων στην ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Ελλάδας, στην Αθήνα, αλλά και σε όλη την επικράτεια.

Ακολουθώντας πάντα κανόνες υψηλής αισθητικής, το team της Harris the Events δημιουργεί ένα ολόκληρο concept που ξετυλίγεται σε κάθε λεπτομέρεια. Από το προσεγμένο design και τους πρωτότυπους στολισμούς, μέχρι τη δημιουργία της αυθεντικής αίσθησης φιλοξενίας, τα γαμήλια project της Harris the Events ξεπερνούν τα συνηθισμένα και συγκαταλέγονται δικαίως ανάμεσα σε εκείνα που μόνο οι μεγάλες εταιρίες του χώρου μπορούν να προσφέρουν.

 Ο Χάρης βρίσκεται στο πλευρό του ζευγαριού σε όλη τη διαδικασία, από την πρώτη μέχρι την τελευταία στιγμή, διαμορφώνοντας μια απολύτως προσωπική σχέση μαζί τους. Αυτό από μόνο του παίζει τον δικό του ξεχωριστό ρόλο σε όλο τον σχεδιασμό που πάνω απ’ όλα εκφράζει την προσωπικότητα των νεόνυμφων. Όποιον γάμο κι αν σχεδιάζει η Harris the Events, από έναν urban style wedding μέχρι τους μαγευτικούς γάμους που έχει διοργανώσει σε τοπία όπως της Μάνης ή της Μήλου, όλα είναι απόλυτα προσαρμοσμένα στο wedding plan της αρεσκείας του καθενός.

Με τους ίδιους όρους ανώτερης αισθητικής και ποιότητας, η Harris the Events, αναλαμβάνει εταιρικές εκδηλώσεις που ξεχωρίζουν, εγκαίνια και openings αλλά και οποιοδήποτε θεματικό party. Ο στολισμός των καταστημάτων και ο σχεδιασμός της βιτρίνας κάθε εποχή του χρόνου, εξελίσσονται σε κομμάτι της επικοινωνίας κάθε επιχείρησης τραβώντας τα βλέμματα.

 Κάθε project που στόχο έχει την ανάδειξη ενός brand, την προώθηση κάποιου προϊόντος, την παρουσίαση ενός νέου καταστήματος ή επιχείρησης, διαμορφώνεται μετά από προσεκτική μελέτη της corporate εικόνας και βασίζεται σε μια αυθεντική και πρωτότυπη ιδέα- σύλληψη. 

 Η Ηarris the Events είναι ο συνεργάτης που θα εμπιστευτείς για το πάρτι ή οποιαδήποτε γιορτινή περίσταση που θέλεις να μείνει αξέχαστη στους καλεσμένους σου. Αρκεί να μοιραστείς όσα έχεις στο μυαλό σου και να απολαύσεις κάθε στιγμή καθώς τα βλέπεις να υλοποιούνται, απολαμβάνοντας όλη τη διαδικασία από την αρχή μέχρι το τέλος.
 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View