Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΜΟΥΣΙΚΗ

/

Έρχεται στην Πάτρα για μία live μουσική εμφάνιση ο Αλκίνοος Ιωαννίδης

Έρχεται στην Πάτρα για μία live μουσική ...

Στις 10 Φεβρουαρίου 2023 στις 22.00 στο Royal - παλαιό Πτωχοκομείο

Ο γνωστός και αγαπητός στο ευρύ κοινό ερμηνευτής και τραγουδοποιός Αλκίνοος Ιωαννίδης αναμένεται να έρθει για μία ζωντανή μουσική εμφάνιση στην Πάτρα την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2023 στο ROYAL Theater – παλαιό Πτωχοκομείο στην Ακτή Δυμαίων.

Η επανένωση της ιστορικής μπάντας του 53χρονου Αλκίνοου Ιωαννίδη αποτέλεσε ένα μεγάλο καλλιτεχνικό γεγονός της χρονιάς. Περισσότερο από δύο δεκαετίες μετά τις πρώτες τους κοινές εμφανίσεις και ηχογραφήσεις, οι σπουδαίοι μουσικοί παρουσίασαν το καλοκαίρι ένα πρόγραμμα συναυλιών γεμάτο δημιουργικότητα, συγκίνηση και ενέργεια.

Οι Αλκίνοος Ιωαννίδης, Σταύρος Λάντσιας, Μιλτιάδης Παπαστάμου, Γιώτης Κιουρτσόγλου και Μιχάλης Καπηλίδης που αυτό το διάστημα εμφανίζονται με επιτυχία στην Αθήνα στο VOX στην Ιερά Οδό 16, θα είναι στο Royal Theater την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου, με ένα πρόγραμμα γεμάτο από αγαπημένα τραγούδια, απρόσμενες διασκευές, αυτοσχεδιασμό και επικοινωνία.

Μια ηλεκτρική γιορτή μέσα στα δύσκολα της εποχής μας, μια ολοζώντανη επιβεβαίωση της σχέσης μεταξύ των μουσικών και του κοινού, μια πολύτιμη μοιρασιά ψυχής που όλοι χρειαζόμαστε.

«Δεν νοσταλγούμε το παρελθόν, ζητούμε το παρόν! Παίζουμε ξανά μαζί γιατί λείψαμε ο ένας στον άλλον, μουσικά και ανθρώπινα. Και γιατί μας λείψατε!», αναφέρει ο Αλκίνοος Ιωαννίδης και η υπόλοιπη μπάντα.

Αλκίνοος Ιωαννίδης: ηλεκτρική κιθάρα, φωνή

Σταύρος Λάντσιας: πλήκτρα

Μιλτιάδης Παπαστάμου: ηλεκτρικό βιολί

Γιώτης Κιουρτσόγλου: ηλεκτρικό μπάσο

Μιχάλης Καπηλίδης: τύμπανα

Ηχοληψία: Βαγγέλης Λάππας - Βασίλης Δρούγκας

Σχεδιασμός φωτισμών: Μαρία Βενετάκη

Παραγωγή: Roll Out Vision Services

Επιμέλεια παραγωγής: Αθύρ.

Προπώληση εισιτηρίων 15 ευρώ στην πλατφόρμα της Viva και στα discover bookstore, Γωνιά του βιβλίου, Το θρανίο και Joe Records.

Ώρα προσέλευσης  21.00

Ώρα έναρξης του μουσικού live: 22.00.

*Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης έχει γεννηθεί στην Κύπρο τον Σεπτέμβριο του 1969 και από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του είναι τα κομμάτια «Ο Προσκυνητής», "Με τόσα ψέματα" και «Όνειρο ήτανε».

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture