Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Μαρί Σαντάλ: Η διάσημη ετικέτα των φορεμάτων της στις γιορτινές, οικογενειακές φωτογραφίες

Μαρί Σαντάλ: Η διάσημη ετικέτα των φορεμ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Η υπέρκομψη και πάμπλουτη σύζυγος του Παύλου επέλεξε τον ίδιο οίκο για Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά

Τα συνηθίζει τα διαδικτυακά φωτογραφικά στιγμιότυπα η νύφη του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου. Φέτος για το ενσταντανέ των Χριστουγέννων και το πάρτι της παραμονής της Πρωτοχρονιάς η 54χρονη Μαρί Σαντάλ εμπιστεύθηκε τον ίδιο οίκο για να επιλέξει φορέματα.

Συγκεκριμένα, αρχικά την είδαμε πλαισιωμένη από τον σύζυγό της Παύλο, αλλά και τα παιδιά τους, Μαρία-Ολυμπία, Κωνσταντίνο-Αλέξιο, Αχιλλέα--Ανδρέα, Οδυσσέα-Κίμωνα και Αριστείδη-Σταύρο με floral dress και μετά με μαύρο long midi φόρεμα με φουσκωτά μανίκια και κρυστάλλινο διάκοσμο μπροστά. Και οι δυο δημιουργίες προέρχονταν από τον οίκο Andrew Gn και συνδυάστηκαν αντίστοιχα με πέδιλα Gianvito Rossi και τσαντάκι Aquazzura. (Ο εν λόγω σχεδιαστής που ρούχα του υπάρχουν στις πολυτελέστερες μπουτίκ και σε ιστορικά πολυκαταστήματα έχει καταγωγή  από Σιγκαμπούρη και μετά από σπουδές σε Λονδίνο και Μιλάνο απέκτησε εταιρική έδρα το Παρίσι. Το παραπάνω μαύρο φόρεμα το είδαμε φέτος και πάνω στη βασίλισσα Ράνια).

Πλάι στην υπέρκομψη μαμά της η πριγκίπισσα Ολυμπία ως ενημερωμένο it girl της μόδας, τη συναγωνίστηκε με κόκκινο στράπλες φόρεμα  Emilia Wickstead και πέδιλα Aquazzura  στην πρώτη περίσταση, ενώ την Πρωτοχρονιά επέλεξε ολόσωμη βελουδένια φόρμα Saint Laurent και πέδιλα Aquazzura.

Θυμίζουμε πως η Μαρί Σαντάλ παντρεύτηκε τον Παύλο το 1995 στο Λονδίνο, όπου μένουν μόνιμα μέχρι σήμερα. Κόρη πολυεκατομμυριούχου, μεγάλωσε σε Νέα Υόρκη και Χονγκ Κονγκ και σπούδασε ιστορία της τέχνης ως μέλος ενός επίλεκτου διεθνούς jet set. Σήμερα δηλώνει ευτυχής μαμά και designer  ενώ φημίζεται για το εκλεπτυσμένο της γούστο στο ντύσιμο. Επισκέπτεται την Ελλάδα κυρίως το καλοκαίρι.  

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View