Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Spring 2023: Τι κρατάμε και τι πετάμε μετά τις εκπτώσεις, τα επόμενα fashion trends

Spring 2023: Τι κρατάμε και τι πετάμε με...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Ψωνίστε έξυπνα τις επόμενες εβδομάδες, καθώς πολλά χειμερινά must στην ένδυση θα παραμείνουν στο προσκήνιο!

Τί μας φέρνει στυλιστικά ο νέος χρόνος 2023; Οι πασαρέλες έχουν ήδη δείξει το μέλλον και στις βιτρίνες των μητροπόλεων του εξωτερικού οι πρώτες τάσεις που θα κυριαρχήσουν για άνοιξη- καλοκαίρι έχουν κιόλας αποκαλυφθεί. Το καλό είναι πως μπορούμε να αξιοποιήσουμε τις εκπτώσεις του επόμενου διμήνου έξυπνα αποκτώντας κομμάτια που θα αξιοποιήσουμε και στην επόμενη σαιζόν. Προσοχή λοιπόν!

 ΤΡΙΣΔΙΑΣΤΑΤΟ ΕΦΕ ΚΑΙ ΑΦΘΟΝΟ «FRINGING»

 Οι στολισμένες 3D επιφάνειες θα κάνουν θραύση την άνοιξη. Τα τρισδιάστατα λουλούδια θα σκαρφαλώσουν παντού με «εγκέφαλο» τον Βέλγο Matthieu Blazy  της Bottega Veneta. Θα τα δούμε σαν ανθισμένα λιβάδια πάνω μας αλλά και σε μεγάλες, θεαματικές εκδοχές, αραιά ή μεμονωμένα. Μαζί τους φτερά και κρόσσια θα βασιλέψουν εντυπωσιακά. Τόση κίνηση στα ρούχα από τόσα πολλά labels δεν έχει ξανασυμβεί. Επειδή ήδη κυκλοφορούν πολλές «φτερωτές» προτάσεις στην αγορά φανείτε προνοητικές.

 

Bottega Veneta

Bottega Veneta

Bottega Veneta

Bottega Veneta

Jason Wu

Jason Wu

Valentino

Valentino

ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΤΣΕΠΕΣ, CARGO ΚΑΙ ΜΠΕΖ

 Οι εξωτερικές τσέπες «εργασίας» ήρθαν για να μείνουν. Με τις πρώτες εαρινές λιακάδες θα ανανεώσουν παντελόνια, πανοφώρια, πουκάμισα κλπ. Ειδικά σε μπεζ και γήινους τόνους θα γεμίσει ο τόπος. Μαζί τους τα αγαπημένα trench coats και cargo pants με χαμηλή μέση θα είναι σε μεγάλη ζήτηση.

 

Gucci

Gucci

Miu Miu

Miu Miu

ΟΙ SOS ΜΟΝΟΧΡΩΜΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΝΤΕΓΚΡΑΝΤΕ SUNSET

 Τί θα γίνει με τα χρώματα; Το έντονο ροζ -φούξια θα υποχωρήσει επιτέλους. Τη θέση του παίρνει το φωτεινό μπλε, που ήδη δεσπόζει στα καταστήματα. Ο τόνος cobalt blue ήδη έχει γίνει θέμα στα ξένα περιοδικά. Θα έχει να ανταγωνιστεί τα απαλά και ρομαντικά σιέλ και ροζ αλλά και τα φλούο λάιμ, βεραμάν, κίτρινα. Θα βγουν και πολλά ντεγκραντέ υφάσματα στη μόδα που ήδη εκπροσωπούν την τάση sunset. Ταυτόχρονα το απόλυτο μαύρο θα είναι στα πάνω του κατακαλόκαιρο με τον Dior να το υμνεί ευθαρσώς.

 BIKER ΚΑΙ ΔΕΡΜΑΤΙΝΑ

 Η ροκ πλευρά μας θα επιμείνει. Τα μοτοσυκλετικά μπουφάν και όχι μόνο θα είναι best seller μέχρι να πάμε για μπάνιο στη θάλασσα. Το biker style σε νέες oversized γραμμές είναι επένδυση, τελείωσε. Μαζί κρατάμε και άλλα, πιο λιτά κομμάτια από δέρμα, όπως φούστες, παντελόνια, τοπ, φορέματα.

 

ΠΟΛΥ ΤΖΙΝ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΓΚΡΙ

Το denim σε total εικόνα θα συνεχίσει να μας απασχολεί. Πάνω - κάτω μαζί αλλά και συνδέοντας διαφορετικές αποχρώσεις. Ειδικά σε γκρι ήδη πολυσυζητιεται στα fashion media. 

Gucci

Gucci

ΒΡΑΔΙΝΟ ΛΕΞΙΚΟ

 Διαφάνειες (κεντημένες ή όχι), κορσέδες, μικροσκοπικά τοπ σαν σουτιέν, κομμάτια boudoir με στοιχεία εσωρούχων και θηλυκά ντραπέ με αρχαιοελληνικά κοψίματα επίσης τα φυλάμε. Oσες αρέσκονται στους έξτρα couture όγκους με φουσκώματα, βολάν φρου- φρου επίσης θα ικανοποιηθούν. Πάρα πολλοί σχεδιαστές εμφανίζουν στις συλλογές τους χρυσό, ενώ τις δαντέλες τις αντικαθιστούν τα καλοκαιρινά πλεκτά crochets, σε ανανεωμένο layering.

 

Roksanda

Roksanda

Dior

Dior

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View