Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEAUTY

/

Florou Excel: Γνωρίστε τα καλλυντικά Sweed και κερδίστε δώρο 1+1 στις 25-26/11!

Florou Excel: Γνωρίστε τα καλλυντικά Swe...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Η Λέτα Φλώρου αναλαμβάνει τα μαλλιά μας και όχι μόνο (ορός βλεφαρίδων με μάσκαρα δώρο)

Ποιός λέει όχι στο πιο σαγηνευτικό βλέμμα την περίοδο των γιορτών; Το γνωστό κομμωτήριο Florou Excel της καταξιωμένης hair stylist Λέτας Φλώρου στο πλαίσιο μιας «ολιστικής» beauty φροντίδας του κοινού πέρα από τα μαλλιά, αντιπροσωπεύει και διαθέτει προιόντα της σουηδικής εταιρείας καλλυντικών και μακιγιάζ Sweed. Πρόκειται για ένα brand με φημισμένα είδη ομορφιάς σε προσιτές τιμές, τα οποία χρησιμοποιούν όλοι οι διάσημοι make up artists της Ελλάδας. Μάλιστα το διήμερο 25-26/11 οι πελάτες του κομμωτηρίου θα  μπορούν να προμηθευτούν τον περιζήτητο ορό βλεφαρίδων και να πάρουν ως δώρο τη μάσκαρα!

 Ο ορός Sweed Lashes αποτελεί ένα εξαιρετικό, εμβληματικό προιόν της εταιρείας περιέχοντας ένα πολύ δραστικό μείγμα φυσικών συστατικών με θρεπτικά πεπτίδια που κάνει πολύ πιο υγιείς, δυνατές και μακρύτερες τις βλεφαρίδες, ενώ χρησιμοποιείται και ως booster φρυδιών. Η πολύ ανθεκτική μάσκαρα Cloud, χαρίζει μέγιστο όγκο και οι βλεφαρίδες διαχωρίζονται με ακρίβεια σαν βεντάλια. Περιέχει θρεπτική vegan φόρμουλα με πανθενόλη και δεν μουτζουρώνει καθόλου.

Η Sweed διαθέτει επίσης μολύβια, eyeliner και άλλα είδη ενώ από το νέο έτος θα λανσάρει και πρόσθετες προτάσεις όπως lip gloss. Θα βρείτε επίσης προιόντα περιποίησης και για άνδρες.

(Αξιοποιείστε την προσφορά- Τιμές: Cloud mascara 28 ευρώ, Last lyft mascara, 25, Serum 49)

Florou Excel 

Καραισκακη & Μιαούλη, Πάτρα

florouexcel.gr

Τ: 2610339404

 

 

 

 

 

 

 

 

--

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View