Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEAUTY

/

Florou Excel: Βούλα και Λέτα Φλώρου γιόρτασαν 60 χρόνια διαδρομής στην κομμωτική

Florou Excel: Βούλα και Λέτα Φλώρου γιόρ...

Αγαπημένες και αναμφίβολα χαρισματικές hair experts της Πάτρας, μαμά και κόρη, τίμησαν την επέτειο με τα πιο λαμπερά χαμόγελα, πλαισιωμένες από τις συνεργάτιδές τους

Εξήντα ολόκληρα χρόνια έχουν περάσει από την ημέρα που η νεαρή τότε Βούλα Φλώρου άνοιγε τις πόρτες του κομμωτηρίου της.  Μια επιχείρηση που έμελλε να εξελιχθεί σε οικογενειακή υπόθεση και ένα όνομα που συνδέθηκε άρρηκτα με την ομορφιά.  29 χρόνια μετά η κόρη της, Λέτα Φλώρου, θα αναλάβει τα ηνία της επιχείρησης, φέρνοντας φρέσκιες ιδέες, νεωτεριστικές τεχνικές και το μοναδικό της ταλέντο. Ο συνδυασμός μαμάς και κόρης, της κλασικής αξίας και της πολυετούς εμπειρίας με την καινοτομία θα είναι εκρηκτικά δημιουργικός ώστε να φυσήξει νέα πνοή στον κόσμο της κομμωτικής στην Πάτρα. 

Μαζί θα ανοίξουν το Florou Excel, που εδώ και δύο δεκαετίες είναι συνώνυμο της πρωτοπορίας και της διαχρονικής υψηλής αισθητικής. 

Ακόμα και σήμερα λειτουργούν με το ίδιο πάθος και όραμα, το εργασιακό ήθος, τον σεβασμό και την άψογη εξυπηρέτηση των πιστών τους πελατών, με γνώμονα τις τελευταίες, διεθνείς τάσεις της μόδας, αλλά και την ξεχωριστή προσωπικότητα όσων επισκέπτονται το Florou Excel. Στόχος να απολαμβάνουν μια πραγματικά μοναδική εμπειρία ανανέωσης, αναζωογόνησης και φροντίδας των μαλλιών τους. Τα πιο stylish κουρέματα και βαφές, οι πιο εξελιγμένες θεραπείες από «μαγικά» χέρια είναι πάντα εδώ.

 

Florou excel- Leta
Καραϊσκάκη & Μιαούλη 80
Τηλ : 2610- 339404
Insta: florou_excel
Fb: Florouexcel

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View