Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Ο Μπράντλεϊ Κούπερ θα υποδυθεί τον Φρανκ Μπούλιτ σε ταινία του Στίβεν Σπίλμπεργκ

Ο Μπράντλεϊ Κούπερ θα υποδυθεί τον Φρανκ...

Ο Μπούλιτ θεωρείται ένας από τους πλέον εμβληματικούς ρόλους του αξέχαστου ηθοποιού Στιβ ΜακΚουίν – Η πρώτη ταινία είχε γυριστεί το 1968 σε σκηνοθεσία Πίτερ Γέιτς

Ο 2 φορές βραβευμένος με Όσκαρ, Στίβεν Σπίλμπεργκ - Steven Spielberg φαίνεται να έχει βρει πρωταγωνιστή για την επόμενη ταινία του. Πηγές αναφέρουν αποκλειστικά στο Deadline ότι ο Μπράντλεϊ Κούπερ - Bradley Cooper («Ένα Αστέρι γεννιέται») έκλεισε συμφωνία για να υποδυθεί τον αδιάλλακτο αστυνομικό του Σαν Φρανσίσκο, Φρανκ Μπούλιτ, τον εμβληματικό χαρακτήρα που ενσάρκωσε ο αξέχαστος Στιβ ΜακΚουίν το 1968 στη ομώνυμη ταινία του Πίτερ Γέιτς. Η νέα ταινία δεν πρόκειται να είναι κάποιο ριμέικ του φιλμ του 1968 & όπως γράφτηκε, θα είναι μια ολοκαίνουργια ταινία σε σενάριο του Τζον Σίνγκερ, με τον οποίο ο Σπίλμπεργκ είχε συνεργαστεί ξανά στην αξιόλογη πολιτικοκοινωνική ταινία «The Post» το 2017 όπου πρωταγωνιστούσαν η Μέριλ Στριπ και ο Τομ Χανκς.

Ο Μπράντλει Κούπερ θα είναι επίσης παραγωγός της ταινίας μαζί με τον Σπίλμπεργκ και τη συνεργάτιδά του Κρίστι Μακόσκο Κρίγκερ (Kristie Macosko Krieger).

Πηγές δηλώνουν πως το φιλμ του Σπίλμπεργκ ουσιαστικά βασίζεται σε μία νέα ιδέα με επίκεντρο ωστόσο τον θρυλικό χαρακτήρα που έπαιξε ο Στιβ ΜακΚουίν. Το αστυνομικό νεο-νουάρ θρίλερ «Μπούλιτ» που στη χώρα μας είχε προβληθεί τον Ιανουάριο του 1969, θεωρείται ένας από τους πλέον εμβληματικούς ρόλους του ηθοποιού και η ταινία προσφέρει & μια από τις πιο διάσημες σκηνές καταδίωξης με αυτοκίνητο στην ιστορία του κινηματογράφου.

Πλάι στον ΜακΚουίν είχαν παίξει οι Ρόμπερτ Βον, Ζακλίν Μπισέ και Ντον Γκόρντον. Όσο για την άλλη καινούρια ταινία του Στίβεν Σπίλμπεργκ που είναι έτοιμη, ενθουσίασε ήδη στα Φεστιβάλ του Τορόντο και της Θεσσαλονίκης και οδεύει σίγουρα στα βραβεία Όσκαρ, το αυτοβιογραφικό «The Fabelmans» ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει σε λίγες μέρες στις Ελληνικές αίθουσες & πιο συγκεκριμένα από την ερχόμενη Πέμπτη 24/11.

Θα το δούμε και στην Πάτρα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture