Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

/

Αίγιο: Το Πάρκο των Χριστουγέννων ανοίγει τις πύλες του στις 14 Δεκεμβρίου 2022

Αίγιο: Το Πάρκο των Χριστουγέννων ανοίγε...

Θα υπάρχει ένα πλούσιο πρόγραμμα, γεμάτο δρώμενα, συναυλίες, ελληνικά παραδοσιακά παιχνίδια (εποχής), λιχουδιές, face-painting, χειροτεχνίες, εικαστικά εργαστήρια, παραστάσεις, κ.α.

Στις 14 Δεκεμβρίου 2022, το Πάρκο των Χριστουγέννων θ’ ανοίξει τις πύλες του για 11η χρονιά, ανανεωμένο και πιο μαγικό από ποτέ, στη γειτονική πόλη του Αιγίου.

Φέτος, η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Αιγιαλείας ετοιμάζει όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, ένα πλούσιο πρόγραμμα, γεμάτο δρώμενα, συναυλίες, ελληνικά παραδοσιακά παιχνίδια (εποχής), λιχουδιές, face-painting, χειροτεχνίες, εικαστικά εργαστήρια, παραστάσεις και αφηγήσεις, που θα αφήσουν µία αξέχαστη εμπειρία στις καρδιές των μικρών και μεγάλων µας φίλων!

Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε όλοι μαζί τα φετινά Χριστούγεννα στο «στολίδι» του Αιγίου, στον μαγικό κήπο των Υψηλών Aλωνίων, σε ένα σκηνικό βγαλμένο (κυριολεκτικά) από παραμύθι, εκεί όπου τα αρώματα, οι γεύσεις, οι αναμνήσεις και η θαλπωρή των εορτών, συναντούν το βαθύτερο νόημα της πιο όμορφης στιγμής του χρόνου, σε έναν κόσμο όπου τα όνειρα και οι ευχές γίνονται πραγματικότητα, αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Είσοδος ελεύθερη!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture