Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Πρεμιέρα την Πέμπτη για την παιδική ανιμέισον ταινία «Checkered Ninja 2 – Καρό Νίντζα Επικίνδυνη Αποστολή»

Πρεμιέρα την Πέμπτη για την παιδική ανιμ...

Το φιλμ που θα προβληθεί μεταγλωττισμένο στα ελληνικά, θα παιχθεί & στην Πάτρα, στα Odeon Veso Mare

Η παιδική ανιμέισον ταινία με τίτλο «Checkered Ninja 2 – Καρό Νίντζα Επικίνδυνη Αποστολή» κάνει πρεμιέρα στις Ελληνικές αίθουσες την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2022 & θα παιχθεί και στην Πάτρα στα Odeon Veso Mare.

Πρόκειται όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου της εταιρείας διανομής Tanweer, για μία απολαυστική, επίκαιρη και ξεκαρδιστική ταινία κινουμένων σχεδίων με πρωταγωνιστές έναν έφηβο και έναν αθυρόστομο σύμμαχο -με τη μορφή μιας κούκλας Νίντζα- σε άκρως επικίνδυνη αποστολή. Η πρωτότυπη αυτή ταινία, που σημείωσε μεγάλη εμπορική επιτυχία στη χώρα της Δανίας, έχει κλέψει τις εντυπώσεις με το πικάντικο χιούμορ της και την καταιγιστική της δράση.

Σύνοψη

O Καρό Νίντζα επιστρέφει δριμύτερος! Όταν ο μοχθηρός μεγιστάνας Φίλιπ ‘Επερμιντ γλιτώνει τη φυλακή στην Ταϊλάνδη και αποχωρεί ατιμώρητος, ο Καρό Νίντζα αποφασίζει να τον εκδικηθεί με σύμμαχό τον 13χρονο Άλεξ. Στην προσπάθεια τους να αποδώσουν δικαιοσύνη παρασύρονται σε μια εξωτική αποστολή που θα δοκιμάσει τα όρια της φιλίας τους.

*Στη μεταγλωττισμένη στα ελληνικά, κόπια ακούγονται οι: Γιάννης Καραούλης, Πέτρος Κονόμου, Άρης Κυπριανού, Θανάσης Δρακόπουλος, Μαρία Κάνθερ, Σκεύος Πολυκάρπου, Χρήστος Γρηγοριάδης, Εύρος Βασιλείου, Λουίζα Μιχαηλίδου, Γιώργος Ευαγώρου, Νάτια Χαραλάμπους, Μαρία Μαχλαμούζη.

Μουσική: Κρίστιαν Βίντεν

Διάρκεια: 86 λεπτά.

Σημείωμα του σκηνοθέτη Άντερς Μάθεσεν

Με αυτή την ταινία παίρνουμε τους χαρακτήρες και το σύμπαν του Καρό Νίντζα στο επόμενο στάδιο, σε ένα ταξίδι με στοιχεία αστυνομικού και αγωνίας. Η δράση μεταφέρεται στην Ταϊλάνδη με όλα της τα εντυπωσιακά εικαστικά στοιχεία. Το οικογενειακό αυτό ταξίδι είναι μία οικεία εμπειρία με την οποία όλοι ταυτιζόμαστε. Το στοιχείο της καταδίωξης του εγκληματία Φίλιπ παίρνει άλλες διαστάσεις και ο Άλεξ βρίσκεται σε μεγαλύτερο κίνδυνο.

Δύο είναι τα θέματα που διαποτίζουν την ταινία: το ένα δείχνει ότι δεν έχει σημασία η εμφάνιση, αλλά ο εσωτερικός κόσμος. Ο Κάπα Νι φοβάται ότι το καινούριο του σώμα με τις καρδούλες για μοτίβο τον κάνει να φαίνεται κορίτσι. Όμως, είναι ένα κορίτσι, η Χάνι Μπι, που θα τους σώσει όλους στο τέλος. 

Το δεύτερο θέμα είναι ότι η άποψη του Καρό Νίντζα πως ο σκοπός αγιάζει τα μέσα. Ο Άλεξ μαθαίνει στον Κάπα Νι τη σημασία που έχει το ίδιο το ταξίδι και όχι μόνο ο προορισμός, την αξία της αλληλεγγύης και της τιμιότητας.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture