Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Έρχεται 24 Νοεμβρίου στις Ελληνικές αίθουσες η νέα ανιμέισον ταινία της Ντίσνει, "Παράξενος Κόσμος"

Έρχεται 24 Νοεμβρίου στις Ελληνικές αίθο...
Μαρτάτος Tάκης

Η σκηνοθεσία είναι των Don Hall και Qui Nguyen

Η νέα ανιμέισον ταινία της Ντίσνει με τίτλο «Παράξενος Κόσμος - Strange World» σε σκηνοθεσία των Don Hall και Qui Nguyen θα βγει στις Ελληνικές αίθουσες την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2022 ταυτόχρονα με την έξοδο της και στις ΗΠΑ.

Το φιλμ συστήνει στους θεατές μία μυθική οικογένεια εξερευνητών, τους Κλέιντ, και την προσπάθειά τους να εξερευνήσουν μία αχαρτογράφητη και ύπουλη περιοχή, παρέα με ένα ετερόκλητο πλήρωμα που περιλαμβάνει μια άμορφη μάζα, ένα τρίποδο σκύλο και ένα πλήθος από αδηφάγα πλάσματα.

Είναι “εμπνευσμένη από κλασικές περιπέτειες" δήλωσε για την ταινία ο σκηνοθέτης Don Hall προσθέτοντας πως είναι μια πρωτότυπη κωμική περιπέτεια animation για τρεις γενιές της οικογένειας Κλέιντ που ξεπερνούν τις διαφορές τους, ενώ εξερευνούν έναν παράξενο, θαυμαστό και πολύ συχνά εχθρικό κόσμο.

Στην πρωτότυπη αγγλόφωνη κόπια της ταινίας ακούγονται οι φωνές των:

Jake Gyllenhaal στο ρόλο του Searcher Clade, ενός οικογενειάρχη που βρίσκεται έξω από τα νερά του σε μια απρόβλεπτη αποστολή,

Dennis Quaid στο ρόλο του Jaeger, του πληθωρικού σε όλα του πατέρα του Searcher,

Jaboukie Young-White στο ρόλο του 16χρονου γιου του Searcher, Ethan, που διψάει για περιπέτεια,

Gabrielle Union στο ρόλο της Meridian Clade, μιας επιτυχημένης πιλότου και συντρόφου του Searcher,

Lucy Liu στο ρόλο της Callisto Mal, της ατρόμητης αρχηγού της Avalonia που πρωτοστατεί στην εξερεύνηση του παράξενου κόσμου.

Οι Don Hall (βραβευμένος με Oscar για τις ταινίες “Big Hero 6,” “Η Ράια και ο Τελευταίος Δράκος”) και Qui Nguyen (συν-σεναριογράφος του “Η Ράια και ο Τελευταίος Δράκος”) υπογράφουν σκηνοθετικά τον «Παράξενο Κόσμο» που φιλοδοξεί να έχει εμπορική επιτυχία. Παραγωγός είναι ο Roy Conli (βραβευμένος με Oscar για τις ταινίες “Big Hero 6”, “Μαλλιά Κουβάρια”).

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture