Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο ηθοποιός και τραγουδιστής Γουέιν Μπρέιντι θα είναι ο παρουσιαστής των Αμερικανικών Μουσικών Βραβείων

Ο ηθοποιός και τραγουδιστής Γουέιν Μπρέι...

Ως μουσικός και λάτρης της μουσικής, είναι εκπληκτικό να είμαι μέρος μιας βραδιάς, όπως τα τα φετινά AMAs» είπε ο Αφροαμερικανός Μπρέιντι

Ο 50χρονος Γουέιν Μπρέιντι -Wayne Brady, τραγουδιστής, κωμικός και τηλεοπτικός παρουσιαστής ανακοινώθηκε ότι θα είναι ο οικοδεσπότης της φετινής τελετής απονομής των Αμερικανικών Μουσικών Βραβείων (American Music Awards- AMAs), που θα πραγματοποιηθεί στις 20 Νοεμβρίου 2022 στο Λος Άντζελες.

«Είμαι εκστασιασμένος και είναι τιμή να παρουσιάζω τα φετινά AMAs. Ως μουσικός και λάτρης της μουσικής, είναι εκπληκτικό να είμαι μέρος μιας βραδιάς, στην οποία οι λάτρεις της μουσικής κάνουν τις φωνές τους να ακουστούν» είπε ο Αφροαμερικανός Μπρέιντι σε δήλωσή του στο Billboard. «Είναι μια μεγάλη παράσταση, οπότε τα φέρνω όλα... Το αστείο, τη μουσική και τις κινήσεις!» τόνισε.

Ο εκτελεστικός παραγωγός της τελετής απονομής, Τζέσι Κόλινς ανέφερε ότι ο Γουέιν Μπρέιντι που έχει γεννηθεί στο Κολόμπο της Τζόρτζια, είναι αναμφίβολα ένας από τους πιο ταλαντούχους ανθρώπους στη Γη.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που τον έχουμε οικοδεσπότη. Οι θεατές πρέπει να περιμένουν μια απίστευτη βραδιά με μουσική, κωμωδία και διασκέδαση!», είπε χαρακτηριστικά.

Ο Μπρέιντι είναι ηθοποιός του Broadway και αυτή την περίοδο είναι διαγωνιζόμενος στο τηλεοπτικό σώου "Dancing with the Stars".

Με στοιχεία & από το ΑΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight