Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Τι προβάλλει το Odeon Veso Mare από 20 έως και 26 Οκτωβρίου 2022

Τι προβάλλει το Odeon Veso Mare από 20 έ...

Στις νέες ταινίες που ξεκινούν να προβάλλονται είναι το "EO" του βετεράνου δημιουργού Γέρζι Σκολιμόφσκι αλλά και η υπερηρωική περιπέτεια "Black Adam" με τον Ντουέιν Τζόνσον

Τη νέα κινηματογραφική εβδομάδα από την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου έως και την Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2022 θα προβάλλονται στο Odeon Veso Mare, στην Ακτή Δυμαίων σύμφωνα με το πρόγραμμα που ανακοινώθηκε, οι εξής ταινίες:

Αίθουσα 7 στις 18.20 μόνο το σαββατοκύριακο και στις 20.10 καθημερινά

"ΕΟ"

Με την πρώτη του ταινία μετά από επτά χρόνια, ο θρυλικός Πολωνός σκηνοθέτης Γέρζι Σκολιμόφσκι παραδίδει μία από τις πιο τολμηρές και οπτικά εφευρετικές ταινίες της καριέρας του, ακολουθώντας τις περιπέτειες του γαϊδουράκου EO.

Αφού εκδιωχθεί από το τσίρκο, ο ΕΟ εκκινεί ένα ταξίδι στην πολωνική και ιταλική ύπαιθρο, βιώνοντας ισόποσες δόσεις αγριότητας και καλοσύνης, όσο παρατηρεί την παράνοια και τους θριάμβους του ανθρώπινου είδους.

Ελαφρώς εμπνευσμένη από την ταινία του Ρομπέρ Μπρεσόν, “Στην Τύχη ο Μπαλταζάρ”, η ταινία «ΕΟ» τοποθετεί το κοινό στη θέση του τετράποδου πρωταγωνιστή της. Το ταξίδι του καταδεικνύει με θάρρος της κοινωνικές αρρώστιες και προειδοποιεί για τους κινδύνους της άρνησης και της αδράνειας.

Η ταινία του 84χρονου Σκολιμόφσκι βραβεύτηκε στο Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ των Καννών με το Βραβείο της Επιτροπής. Επίσης προβλήθηκε στις 28ες Νύχτες Πρεμιέρας στην Αθήνα.

Ο Γέρζι Σκολιμόφσκι επιστρέφει λοιπόν σε τέλεια φόρμα με ένα σύγχρονο παραμύθι, γυρισμένο στην Πολωνία και την Ιταλία, όπου ο ήρωας είναι ένας γάιδαρος που αναγκάζεται να αφήσει το τσίρκο στο οποίο ζούσε ευτυχισμένα, στο πλάι της αγαπημένης του Κασσάνδρα. Το «ΕΟ» είναι μια ποιητική δουλειά, ένα μεταφορικό όραμα του κόσμου. «Πρωτίστως, ήθελα να φτιάξω μια συναισθηματική ταινία, να στηρίξω την αφήγηση στα συναισθήματα, περισσότερο από κάθε άλλη μου ταινία», αναφέρει ο ίδιος ο Γέρζι Σκολιμόφσκι που έχει γράψει και το σενάριο & είναι και εκ των παραγωγών της ταινίας. Παίζουν οι ηθοποιοί Σάντρα Ντρζιμάλσκα, Λορέντσο Ζουρτσόλο, Ματέους Κοσιουκιέβιτς, Ιζαμπέλ Ιπέρ.

Διάρκεια: 88 λεπτά.

Διανομή: Odeon.

Αίθουσα 6 στις 20.00 καθημερινά,

Αίθουσα 5 στις 21.00 καθημερινά,

Αίθουσα 3 στις 22.00 καθημερινά εκτός Δευτέρας,

Αίθουσα 7 στις 22.00 μόνο τη Δευτέρα,

Αίθουσα 1 στις 23.00 καθημερινά

"Black Adam"

Ο σούπερ σταρ της περιπέτειας Ντουέιν Τζόνσον φοράει για πρώτη φορά στολή υπερήρωα και πρωταγωνιστεί ως τέλεια ενσάρκωση του αγαπημένου αντιήρωα της DC Comics, Μπλακ Άνταμ. Η πολυαναμενόμενη ταινία είναι η πρώτη κινηματογραφική μεταφορά της ιστορίας του συναρπαστικού και αντιφατικού χαρακτήρα. Τη σκηνοθεσία της επικής ταινίας υπογράφει ο Ζομ-Κολέτ Σέρα (Jungle Cruise).

Ο Τζόνσον έχει στο πλευρό του τον Άλντις Χοτζ (Μια Βραδιά στο Μαϊάμι…) στον ρόλο του Χόκμαν, τον Νόα Σεντίνεο (Προς όλα τα αγόρια που αγάπησα) στον ρόλο του Άτομ Σμάσερ, τη Σάρα Σάχι (Sex/Life) στον ρόλο της Αντριάνα, τον Μαρουάν Κενζάρι (Έγκλημα στο Οριάν Εξπρές) στον ρόλο του Ισμαήλ, την Κουιντέσα Σουίντελ (Voyagers) στον ρόλο της Σάικλον και τον Πιρς Μπρόσναν (Mamma Mia!, James Bond) στον ρόλο του Δόκτωρ Φέιτ ενώ παίζει και η βραβευμένη με Όσκαρ, Viola Davis στο ρόλο της Amanda Waller που την είχαμε δει και στο «Suicide Squad» της DC.

Σύνοψη

Στο αρχαίο Κάντακ, ο σκλάβος Τεθ Άνταμ αποκτά θεϊκές δυνάμεις. Όταν, όμως, τις χρησιμοποιεί για εκδίκηση, καταλήγει αιχμάλωτος για 5.000 χρόνια. Όταν επιτέλους απελευθερώνεται στο σήμερα, επιστρέφει δριμύτερος για να συνεχίσει το σκοτεινό του έργο. Απτόητος και ανυποχώρητος, ο Μπλακ Άνταμ έρχεται αντιμέτωπος με μία ομάδα σύγχρονων ηρώων που σχηματίζουν την Κοινωνία της Δικαιοσύνης. Ο Χόκμαν, ο Δόκτωρ Φέιτ, ο Άτομ Σμάσερ και η Σάικλον θέλουν να τον οδηγήσουν πίσω στην αιώνια αιχμαλωσία.

Την ταινία “BLACK ADAM” που κάνει πρεμιέρα στις ελληνικές αίθουσες την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2022  διανέμει η Tanweer.

Διάρκεια: 124 λεπτά.

Αίθουσα 5 στις 17.00 μόνο σαββατοκύριακο και στις 19.00 καθημερινά,

Αίθουσα 3 στις 18.00 και στις 20.00 μόνο σαββατοκύριακο,

«Tad the Lost Explorer and the Emerald Tablet - Tad, H Σμαραγδένια Πλάκα»

Ταινία κινουμένων σχεδίων Ισπανικής παραγωγής.

Ο ατζαμής αρχαιολόγος Ταντ επιθυμεί την αποδοχή των συναδέλφων του, αλλά η αδεξιότητά του στέκεται εμπόδιο στο όνειρό του. Όταν διαλύει κατά λάθος μια σπάνια σαρκοφάγο, απελευθερώνεται ένα ξόρκι που θέτει τη ζωή των φίλων του σε κίνδυνο. Ο Ταντ και η Σάρα θα ξεκινήσουν ένα περιπετειώδες ταξίδι που θα τους οδηγήσει μέχρι την άκρη του κόσμου για να τους σώσουν και να σταματήσουν την κατάρα της Σμαραγδένιας Πλάκας.

«Πλέον, ο Ταντ έχει κλείσει τα 23 χρόνια», αναφέρει ο σκηνοθέτης της ταινίας Ενρίκε Γκάτο. «Γεννήθηκε πολύ πριν τον γνωρίσει τον κοινό και έχω περάσει μαζί του τη μισή μου ζωή. Είναι λες και πρόκειται για παιδί μου. Ένα παιδί που το βοηθάς μέχρι να μάθει να περπατάει, αλλά δεν παύεις ποτέ να του διδάσκεις πως κάθε βήμα είναι σημαντικό». «Κάθε ταινία κινουμένων σχεδίων απαιτεί μια τεράστια προετοιμασία τουλάχιστον τριών ή τεσσάρων χρόνων, και πρέπει να είσαι απολύτως σίγουρος πως το ταξίδι αξίζει. Σε περίπτωση που η ταινία συνοδεύεται και από τον αριθμό “3”, τότε αναμφίβολα οφείλεις να προσέχεις κάθε βήμα. Πόσω μάλλον αν συνοδεύει το όνομα του Ταντ.

Σε κάθε ταινία μου αρέσει να βεβαιώνομαι πως υπάρχει κάτι καινούριο, αναπάντεχο συστατικό που θα εκπλήξει το κοινό και θα το κρατήσει κολλημένο στις θέσεις του. Όταν έρχεσαι αντιμέτωπος με το τρίτο μέρος μιας τριλογίας, τα πράγματα περιπλέκονται ακόμα περισσότερο. Μου πήρε σχεδόν δύο χρόνια για να φτιάξω μια ιστορία που θα εξασφάλιζε ότι ο Ταντ θα έπαιρνε το σίκουελ που του άξιζε».

Σκηνοθεσία: Ενρίκε Γκάτο.

Στην μεταγλωττισμένη στα ελληνικά κόπια ακούγονται οι ηθοποιοί: Παναγιώτης Καποδίστριας, Στέφανος Γεωργόπουλος, Στεφανία Φιλιάδη, Λητώ Αμπατζή, Κατερίνα Μάντζιου, Δημήτρης Πάσιος, Τηλέμαχος Κρεβάικας, Γιώργος Σκουφής, Σοφία Τσάκα, Ζωή Κατσάτου, Πάνος Τοψίδης, Σταματίνα Μυτιληναίου, Γιώργος Στάμος, Άννα Σταματίου, Γιάννης Υφαντής.

Διάρκεια: 90 λεπτά.

 

Αίθουσα 2 στις 17.30 μόνο σαββατοκύριακο και στις 19.30 καθημερινά

"Κοίτα τους Πως Τρέχουν - See How They Run"

Στο West End του Λονδίνου της δεκαετίας του 1950, τα σχέδια για την κινηματογραφική μεταφορά ενός επιτυχημένου θεατρικού έργου διακόπτονται απότομα όταν ένα βασικό μέλος του συνεργείου δολοφονείται. Όταν ο αποτραβηγμένος από τον κόσμο επιθεωρητής Stoppard (Sam Rockwell) και η πρόθυμη αρχάρια Constable Stalker (Saoirse Ronan) αναλαμβάνουν την υπόθεση, βρίσκονται μπλεγμένοι σε ένα αινιγματικό παιχνίδι υπόπτων, ερευνώντας τη μυστηριώδη ανθρωποκτονία με δικό τους κίνδυνο.

Σκηνοθεσία: Tom George.

Πρωταγωνιστούν οι: Sam Rockwell, Saoirse Ronan, Adrien Brody, David Oyelowo, Ruth Wilson, Harris Dickinson, Shirley Henderson, Sian Clifford, Jacob Fortune-Lloyd, Reece Shearsmith, Charlie Cooper.

Διάρκεια: 98 λεπτά.

Διανομή από Feelgood.

H ταινία ξεκίνησε καλά τη πορεία της στο εγχώριο box office με περίπου 6.500 εισιτήρια το πρώτο 4ήμερο προβολής της, 13-16/10/2022.

Οι διεθνείς εισπράξεις της ταινίας είναι μέχρι στιγμής στα 20 εκατ. δολάρια.

Αίθουσα 8 στις 19.50 καθημερινά

"Moonage Daydream"

Το “Moonage Daydream” σε σκηνοθεσία του πολύπειρου Μπρετ Μόργκεν (“Cobain: Montage of Heck") που προβλήθηκε και στις 28ες Νύχτες Πρεμιέρας στην Αθήνα, είναι ένα πρωτόγνωρο σινε-πορτρέτο του θρυλικού καλλιτέχνη της ποπ ροκ μουσικής Ντέιβιντ Μπόουι που έφυγε από τη ζωή στις 10 Ιανουαρίου 2016. Η ταινία διάρκειας 140 λεπτών, εμβαθύνει στην τέχνη και στην πρώιμη δισκογραφία του, προσεγγίζοντας τους λόγους που τον καθιστούν έναν από τους μεγαλύτερους καλλιτέχνες των τελευταίων 50 ετών, γιορτάζοντας με μια υπαρξιακή μουσική οδύσσεια την κληρονομιά και την διαχρονική επιρροή του αξέχαστου μουσικού.

Το ντοκιμαντέρ εξερευνά το δημιουργικό, μουσικό και πνευματικό ταξίδι του Ντέιβιντ Μπόουι και μας καθοδηγεί η αφήγηση του ίδιου του καλλιτέχνη.

Aυτή είναι η πρώτη επίσημα εγκεκριμένη ταινία για τον μυθικών διαστάσεων μουσικό, καθώς το David Bowie Estate και οι συγγενείς του καλλιτέχνη παραχώρησαν στον σκηνοθέτη απεριόριστη πρόσβαση στα αρχεία του, τα οποία περιλαμβάνουν υλικό μιας ολόκληρης ζωής, ανέκδοτες εικόνες, σπάνιες ηχογραφήσεις και μια τεράστια προσωπική συλλογή τέχνης και ποίησης.

Χρειάστηκαν σχεδόν 4 χρόνια για την κατασκευή της ταινίας και άλλοι 18 μήνες για τον ηχητικό σχεδιασμό, την χρωματική παλέτα της φωτογραφίας και τα εμβόλιμα animation στοιχεία. Στην παραγωγή συμμετείχε ο επί μακρόν συνεργάτης, φίλος και μουσικός παραγωγός του Μπόουι, Τόνι Βισκόντι και στο μιξάζ ο βραβευμένος με Όσκαρ, Πολ Μάσεΐ (Bohemian Rhapsody).

To «Moonage Daydream» όπως είδαμε στον πίνακα των εισιτηρίων στο flix.gr, στο ξεκίνημα του έκοψε σε 28 αίθουσες πανελλαδικά, 1.552 εισιτήρια.

Αίθουσα 7 στις 22.10 καθημερινά εκτός Δευτέρας

"The Lost King - O Χαμένος Βασιλιάς"

Βρετανική ταινία παραγωγής 2022 με κωμικά όσο και δραματικά στοιχεία σε σκηνοθεσία του γνωστού και καλού σκηνοθέτη Στίβεν Φρίαρς (Η Βασίλισσα, Επικίνδυνες σχέσεις).

Σενάριο: Steve Coogan & Jeff Pope.

Παίζουν οι ηθοποιοί: Sally Hawkins, Harry Lloyd, James Fleet, Steve Coogan, Robert Jack, Jessica Hardwick, Phoebe Pryce, John-Paul Hurley.

Διάρκεια: 108 λεπτά

Πρεμιέρα: Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2022.

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Το 2012, βρέθηκαν τα λείψανα του βασιλιά Ριχάρδου Γ' ανακαλύφθηκαν κάτω από ένα πάρκινγκ στο Λέστερ, τα οποία αγνοούνταν για περισσότερα από 500 χρόνια. Η έρευνα είχε ενορχηστρωθεί από μία ερασιτέχνη ιστορικό, την Φιλίπα Λάνγκλεϊ, της οποίας η αδιάκοπη έρευνα είχε αντιμετωπιστεί με ακατανοησία από τους φίλους και την οικογένειά της και με σκεπτικισμό από ειδικούς και ακαδημαϊκούς. Η Βρετανικής παραγωγής κομεντί “Ο Χαμένος Βασιλιάς” είναι η επιβεβαιωτική αληθινή ιστορία μιας γυναίκας που αρνήθηκε να την αγνοήσουν και εναντιώθηκε στους πιο επιφανείς ιστορικούς της χώρας, αναγκάζοντάς τους να στοχαστούν εκ νέου για έναν από τους πιο διαβόητους βασιλιάδες στην ιστορία της Αγγλίας.

Στο ξεκίνημα της στις Ελληνικές αίθουσες έκοψε 1.022 εισιτήρια σε 23 αίθουσες.

Αίθουσα 2 στις 21.30 καθημερινά,

Αίθουσα 8 στις 22.30 καθημερινά,

Αίθουσα 4 στις 23.30 καθημερινά

"Η Τελευταία Νύχτα με τις Μάσκες - Halloween Ends"

Η «Τελευταία Νύχτα με τις Μάσκες» σε σκηνοθεσία Ντέιβιντ Γκόρντον Γκριν ολοκληρώνει την τριλογία αναβίωσης του μύθου, ύστερα από τα εξαιρετικά πετυχημένα «Halloween» (2018) και «Halloween Kills» (2021), με την σπουδαία Τζέιμι Λι Κέρτις να επιστρέφει για τελευταία φορά στον ρόλο που απογείωσε την καριέρα της. Η Λι Κέρτις που είναι κόρη των ηθοποιών θρύλων του Χόλιγουντ, Τζάνετ Λι και Τόνι Κέρτις, είχε παίξει στο πρώτο «Halloween» το 1978 σε σκηνοθεσία του Τζον Κάρπεντερ.

Ύστερα από 45 χρόνια, η πιο εμβληματική σειρά ταινιών τρόμου στην ιστορία του κινηματογράφου φτάνει στο επικό της φινάλε, καθώς η Λόρι Στρόουντ αντιμετωπίζει για τελευταία φορά την απόλυτη ενσάρκωση του κακού, σε μια τελική αναμέτρηση που θα καθηλώσει τους λάτρεις της σειράς ταινιών.

Παίζουν ακόμα οι Andi Matichak, James Jude Courtney, Will Patton, Rohan Campbell, Kyle Richards.

Διανομή: Tulip Entertainment.

Διάρκεια: 111 λεπτά.

H ταινία ήρθε 1η στο Αμερικάνικο box office το τριήμερο της πρεμιέρας της και έχει ήδη φτάσει τα 42 εκατ. δολάρια συν ακόμη 17,1 εκατ. από τον υπόλοιπο κόσμο. Στη χώρα μας είχε ένα συμπαθητικό άνοιγμα παίρνοντας τη 2η θέση πίσω από το "Smile", κόβοντας σε 81 αίθουσες πανελλαδικά, 16.505 εισιτήρια.

Αίθουσα 1 στις 20.30 καθημερινά,

Αίθουσα 4 στις 21.20 καθημερινά,

Αίθουσα 6 στις 22.20 καθημερινά,

Αίθουσα 5 στις 23.30 καθημερινά

"Χαμογέλα - Smile"

Ύστερα από ένα αλλόκοτο, τραυματικό δυστύχημα με μια ασθενή της, η Δρ. Ρόουζ Κότερ (Σόσι Μπέικον) αρχίζει να βιώνει τρομακτικά, ανεξήγητα γεγονότα. Με τον τρόμο να σαρώνει τη ζωή της, η Ρόουζ πρέπει να αντιμετωπίσει το προβληματικό παρελθόν της για να επιβιώσει και να ξεφύγει από την τρομακτική πραγματικότητα.

Σενάριο και σκηνοθεσία: Πάρκερ Φιν

Παίζουν οι ηθοποιοί: Σόσι Μπέικον, Κάιλ Γκάλνερ, Τζέσι Άσερ, Καλ Πεν, Ρομπ Μόργκαν, Τζούντι Ρέγιες.

Διανομή από Odeon.

Διάρκεια: 115 λεπτά.

Η ταινία αυτή τρόμου έχει "σκίσει" στο Αμερικάνικο box office όπου έκανε πρεμιέρα στις 30/9 και σε 3 εβδομάδες προβολής, οι εισπράξεις έχουν φτάσει τα 72,5 εκατ. δολάρια συν ακόμη 66,5 εκατ. από τον υπόλοιπο κόσμο. Το "Χαμογέλα" ήρθε στο μεταξύ, 1ο για 3η συνεχή εβδομάδα στο ελληνικό box office έχοντας φτάσει μέχρι σήμερα τα 95.500 εισιτήρια, όπως είδαμε στο flix.gr.

Αίθουσα 1 στις 18.30 μόνο το σαββατοκύριακο,

Αίθουσα 3 στις 20.00 καθημερινά εκτός σαββατοκύριακου και Δευτέρας

«Ο Μικρός Νικόλας και το Κυνήγι του Κρυμμένου Θησαυρού - Le Trésor du Petit Nicolas»

Ο Μικρός Νικόλας, ο αγαπημένος ήρωας μικρών και μεγάλων που έχει μεγαλώσει γενιές και γενιές, επέστρεψε στη μεγάλη οθόνη για μια ακόμη ξεκαρδιστική περιπέτεια - γιατί φιλαράκια ενωμένα, ποτέ νικημένα!

Πάνω από οτιδήποτε άλλο, ο 9χρονος Νικόλας λατρεύει να παίζει και να εξερευνά τον κόσμο με τα φιλαράκια του από το σχολείο, μια τρελο-συμμορία με το όνομα Οι Ανίκητοι. Αξιαγάπητοι, αν και διαβόητοι σκανταλιάρηδες, μπλέκουν σε κάθε είδους περιπέτεια, αφήνοντας τους γονείς και τους δασκάλους να…μαζεύουν τα σπασμένα.

Όμως, όταν ο πατέρας του Νικόλα παίρνει ξαφνικά προαγωγή, η οποία απαιτεί τη μετακόμισή τους στον νότο της Γαλλίας, ολόκληρος ο κόσμος του Νικόλα έρχεται τούμπα. Πώς μπορεί να ζήσει χωρίς τους φίλους του; Η συμμορία δεν έχει πει την τελευταία της λέξη - καταστρώνουν το απόλυτο σχέδιο για να εμποδίσουν την απαίσια μετακόμιση: ένα κυνήγι θησαυρού! Και κάπως έτσι ξεκινάει η καινούργια περιπέτεια του ασταμάτητου Μικρού Νικόλα, του πιο διάσημου σχολιαρόπαιδου που έχει συντροφεύσει γενιές και γενιές παιδιών με τις αφηγήσεις του, τις σκέψεις και τις σκανταλιές του.

Ο Μικρός Νικόλας είναι δημιούργημα του σεναριογράφου Ρενέ Γκοσινί και του σκιτσογράφου Ζαν-Ζακ Σανπέ.

Σκηνοθεσία: Ζιλιέν Ραπενό

Σενάριο: Mατιάς Γκαβαρί, Ζιλιέν Ραπενό.

Παίζουν οι ηθοποιοί: Ιλάν Ντεμπραμπάν, Οντρέ Λαμί, Ζαν-Πολ Ρουβ, Πιερ Αρντιτί, Γκρεγκορί Γκαντεμπουά, Ζαν-Πιερ Νταρουσέν.

Το φιλμ προβάλλεται μεταγλωττισμένο στα ελληνικά.

Διάρκεια: 94 λεπτά.

Διανομή: Rosebud.

Αίθουσα 4 στις 17.10 μόνο το σαββατοκύριακο,

Αίθουσα 6 στις 18.10 μόνο το σαββατοκύριακο,

Αίθουσα 4 στις 19.20 καθημερινά

"Μίνιονς: Η Άνοδος του Γκρου"

Τα Μίνιονς - και ο Γκρου φυσικά - επιστρέφουν σε ένα prequel / συνέχεια του animated saga της απόλυτης κακίας, σε σκηνοθεσία του Κάιλ Μπάλντα. Βρισκόμαστε στη δεκαετία του '70 κι ο μικρός Γκρου, που ονειρεύεται να γίνει ο χειρότερος κακός της Ιστορίας, έχει βάλει στόχο: να αποδείξει ότι είναι τόσο κακός, ώστε να γίνει μέλος της ομάδας Vicious 6 που θαυμάζει. Ωστόσο όλα θα πάνε χάλια και ο Γκρου αντί για μέλος, γίνεται ο χειρότερος εχθρός των Vicious 6: στο πλευρό του για να γλιτώσει θα σταθούν, φυσικά, οι μικροσκοπικοί δυσνόητοι αξιολάτρευτοι κίτρινοι φίλοι του, ο Κέβιν, ο Στιούαρτ κι ο Μπομπ.

Πρόκειται για την τέταρτη «συνέχεια» του επιτυχημένου franchise του «Εγώ, ο Απαισιότατος» που προβάλλεται & μεταγλωττισμένη στα ελληνικά.

Στην μεταγλωττισμένη στα ελληνικά κόπια ακούγεται και ο Γιάννης Ζουγανέλης.

Η ταινία "έσκισε" στο ελληνικό box office & ήδη έφτασε σε 9 εβδομάδες προβολής τα 290.000 εισιτήρια ενώ στο εξωτερικό οι παγκόσμιες εισπράξεις είναι στα 930,7 εκατ. δολάρια.

Στην αγγλόφωνη κόπια ακούγονται οι φωνές των: Στιβ Καρέλ, Ταράτζι Π. Χένσον, Μισέλ Γιέο, Ζαν Κλοντ Βαν Νταμ, Λούσι Λόλες, Τζούλι Αντριους, Ντολφ Λούντγκρεν, Ντάνι Τρέχο.

Διάρκεια: 88 λεπτά

Διανομή: Tulip Entertainment.

 

Αίθουσα 8 στις 18.00 μόνο το σαββατοκύριακο

"Πνεύμα από Σπίτι - Finnick"

σε σκηνοθεσία του Ντένις Τσερνόβ.

Η παιδική αυτή ανιμέισον ταινία Ρωσικής παραγωγής προβάλλεται μεταγλωττισμένη στα ελληνικά.

Η 13χρονη Κριστίν είναι ο «ενήλικας» στην οικογένειά της. Εξαιρετικά έξυπνη, με ιδιαίτερη αγάπη για τη λογοτεχνία μυστηρίου, είναι κοινωνικά αδέξια και μοιάζει να προτιμά τη μοναξιά της. Βάζει το μυαλό της να δουλεύει όσο οι περιπετειώδεις, ανώριμοι γονείς της μετακομίζουν διαρκώς, όπου τους οδηγεί το όνειρό τους να γίνουν ηθοποιοί. Στο νέο τους σπίτι, όμως, η Κριστίν θα βρει έναν απρόθυμο φίλο: ένα φιν, ένα πολύχρωμο, τριχωτό Πνεύμα του Σπιτιού που κάνει ό,τι μπορεί για να... διώξει κάθε νέο κάτοικο. Οι δυο τους θα συνασπιστούν για να σώσουν την πόλη από μια καλά καμουφλαρισμένη απειλή.

Στη μεταγλωττισμένη στα ελληνικά κόπια, ακούγονται οι: Θάνος Λέκκας, Ζωή Πετράκη, Σταύρος Σιούλης, Κωνσταντίνος Καϊκής, Νίκος Παπαδόπουλος, Τζίνη Παπαδοπούλου, Φώτης Πετρίδης, Βάσια Λακουμέντα, Ντίνος Σούτης, Γιώργος Μαντάς.

Διάρκεια: 82 λεπτά.

Διανομή: Tanweer.

Η ταινία σε 2 εβδομάδες προβολής στη χώρα μας έχει πλησιάσει τα 8.000 εισιτήρια.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture