Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Πάτρα: Ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων για την ταινία «Black Adam» με τον Ντουέιν Τζόνσον

Πάτρα: Ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρί...
Μαρτάτος Tάκης

Το φιλμ κάνει πρεμιέρα στην Ελλάδα στις 20/10 ταυτόχρονα με την έξοδο του στις ΗΠΑ

Ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων για την ταινία «Black Adam» σε σκηνοθεσία του Ισπανοαμερικανού δημιουργού Jaume Collet-Serra που είναι η πρώτη ταινία που εξερευνά την ιστορία του συγκεκριμένου ηπερήρωα της DC Comics που καταφθάνει στην μεγάλη οθόνη!

Ο Black Adam τον οποίο υποδύεται ο σούπερ σταρ της περιπέτειας Ντουέιν Τζόνσον, έρχεται στις 20 Οκτωβρίου 2022 στις Ελληνικές αίθουσες για να μας χαρίσει μοναδικές στιγμές δράσης και ξεχωριστών εφέ! Η ταινία διάρκειας 2 ωρών βγαίνει την ίδια ημερομηνία και στις Αμερικάνικες αίθουσες. Το δε διαφημιστικό τρέιλερ ήδη παίζεται στα Odeon Veso Mare.

Οι φαν λοιπόν των περιπετειών με ήρωες από κόμικ μπορούν να εξασφαλίσουν την θέση τους από σήμερα κιόλας και να ταξιδέψουν σε λίγες μέρες παρέα με τον 50χρονο Ντουέιν Τζόνσον στον κόσμο του Black Adam της DC!!!

Συντροφιά πάντα με το πιο νόστιμο ποπ κορν της πόλης!

Όπως διαβάσαμε η ταινία είναι spin-off του «Shazam!» (2019) και συνολικά η 11η ταινία του DC Extended Universe (DCEU).

Ο κόσμος χρειαζόταν έναν ήρωα… και βρήκε τον BLACK ADAM.

Η περιπέτεια δράσης “BlackAdam” λοιπόν έρχεται στις κινηματογραφικές αίθουσες από τη New Line Cinema, με πρωταγωνιστή τον Ντουέιν Τζόνσον.

Σχεδόν 5.000 χρόνια αφού του δόθηκαν οι πανίσχυρες δυνάμεις των αρχαίων θεών –και η άμεση αιχμαλωσία του –ο Black Adam (Τζόνσον) ελευθερώνεται από τον επίγειο τάφο του και είναι έτοιμος να αποδώσει δικαιοσύνη στον σύγχρονο κόσμο, όπως αυτός νομίζει. Ο Τζόνσον έχει στο πλευρό του τους Άλντις Χοτζ (“Μια βραδιά στο Μαϊάμι...”) στο ρόλο του Hawkman, Νόα Σεντίνεο (“Προς όλα τα αγόρια που αγάπησα”) στο ρόλο του Atom Smasher, Σάρα Σάχι (“Sex/Life”, “Αλεξίσφαιροι ντετέκτιβ 3”) στο ρόλο της Andrianna, Μαρβάν Κενζάρι (“Έγκλημα στο Οριάν Εξπρές”, “Η Μούμια”) στο ρόλο του Ishmael, Κουιντέσσα Σουίντελ (“Voyagers”, “Trinkets”) στο ρόλο της Cyclone, Μπόντι Σαμπόνγκι (“A Million Little Things”) στο ρόλο του Amon και τον πρώην Τζέιμς Μποντ, Πιρς Μπρόσναν (“MammaMia!") στο ρόλο του Dr. Fate.

Δημιουργοί του Black Adam είναι οι Μπιλ Πάρκερ και Τ. Κ. Μπεκ. Παραγωγοί της ταινίας είναι οι Μπο Φλιν, Ντουέιν Τζόνσον, Χίραμ Γκαρσία και Ντάνι Γκαρσία μαζί με τους Ρίτσαρντ Μπρένερ, Γουόλτερ Χαμάντα, Ντέιβ Νουιτστάντερ, Κρις Παν, Έρικ ΜακΛέοντ, Τζέοφ Τζονς και Σκοτ Σέλντον.

Το ”Black Adam” έρχεται στους κινηματογράφους στις 20 Οκτωβρίου του 2022 από τη WarnerBros και αναμένεται να έχει μεγάλη επιτυχία.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture