Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Maestro: Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης μιλά για τη συγκλονιστική σκηνή ξυλοδαρμού

Maestro: Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης μιλά...

«Ευτυχώς είμαι τυχερός που είχα την αριστουργηματική Μαρία Καβογιάννη, τον Γιώργο Μπένο και τον Γιάννη Τσορτέκη»

Η ενδοοικογενειακή βία ήταν η κεντρική ιστορία στο δεύτερο επεισόδιο του Maestro και το κοινό στο Twitter σοκαρίστηκε με την ερμηνεία της Μαρίας Καβογιάννη, για την οποία κάθε άλλος χαρακτηρισμός περισσεύει.

Ήταν απλά συγκλονιστική. Ωστόσο ένας φόνος στην τελευταία σκηνή του επεισοδίου, έφερε επίσης αναστάτωση στα social media, την ίδια στιγμή που ο δημιουργός του Maestro, Χριστόφορος Παπακαλιάτης έκανε αποκαλύψεις μετά το τέλος του δεύτερου επεισοδίου.

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο επεισόδιο για εμένα»
Η σκηνή της ενδοοικογενειακής βίας με την Μαρία Καβογιάννη στο ρόλο της μάνας, τον Γιώργο Μπένο στο ρόλο του γιου της και τον Γιάννη Τσορτέκη ως τον πατέρα που την ασκεί, ήταν σοκαριστική.

Η σιωπηρή απόγνωση της Καβογιάννη, ο τρόπος που αυτά τα ζητήματα κρύβονται κάτω από το χαλί στις μικρές κοινωνίες, είναι σύγχρονα και επίκαιρα θέματα. Η Καβογιάννη απέδειξε για μία ακόμη φορά, ότι είναι σπουδαία ηθοποιός. Είτε παίζει την Κορίνα στα «Εγκλήματα», είτε την Μαρία, την πονεμένη ιδιοκτήτρια ταβέρνας στους Παξούς, είναι αριστουργηματική. Το Twitter υποκλίθηκε νοερά στην ηθοποιό και την έκανε Νο1 trend.

Ο ίδιος ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης στο τέλος του επεισοδίου στο δεύτερο podcast του Maestro έκανε αποκαλύψεις για αυτή την σκηνή που σόκαρε…

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο επεισόδιο για εμένα. Δεν είχα ξαναγυρίσει κάτι παρόμοιο, είχα πολύ μεγάλο άγχος. Στο μοντάζ το έβλεπα και αναρωτιόμουν αν θα άφηνα κάποιες σκηνές. Αλλά δεν μπορούσα αυτό το θέμα να το περάσω επιδερμικά. Ευτυχώς είμαι τυχερός που είχα την αριστουργηματική Μαρία Καβογιάννη, τον Γιώργο Μπένο και τον Γιάννη Τσορτέκη. Ήταν όλοι μαγγωμένοι την ημέρα που το γυρίζαμε. Ήταν μία σκηνή που μιλά για τη βία, καταδικάζοντας τη βία».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight