Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Οι ηθοποιοί που υποδύονται το γκέι ζευγάρι μιλούν για τη σειρά Maestro

Οι ηθοποιοί που υποδύονται το γκέι ζευγά...

«Δεν δυσκολευτήκαμε καθόλου να υποδυθούμε το ομοφυλόφιλο ζευγάρι» είπαν οι Ορέστης Χαλκιάς και Γιώργος Μπένος

Οι τηλεοπτικοί «Αντώνης» και «Σπύρος» από τη σειρά «Maestro» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, μίλησαν στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» για τους ρόλους τους και αποκάλυψαν άγνωστες πτυχές της ζωής τους.

Οι ηθοποιοί Ορέστης Χαλκιάς και Γιώργος Μπένος ανέφεραν πως οι χαρακτήρες που ενσαρκώνουν είναι περικυκλωμένοι από σκοτάδι.

«Ο Σπύρος είναι εγκλωβισμένος στον δικό του κόσμο. Νιώθω ότι είναι περικυκλωμένος από ενοχή, από ανασφάλεια, από σκοτάδι… και δυσκολεύεται να δει πού είναι το φως» είπε ο Γιώργος Μπένος.

«Φαινομενικά, αυτός που βλέπει τη σειρά, νομίζει ότι ο Αντώνης βρίσκεται σε ένα φωτεινό περιβάλλον. Παρόλα αυτά, και ο δικός μου ρόλος είναι περικυκλωμένος από σκοτάδι» πρόσθεσε ο Ορέστης Χαλκιάς.

Για τη Μαρία Καβογιάννη, η οποία υποδύεται τη μητέρα του Γιώργου Μπένου στη σειρά, ο ηθοποιός δήλωσε ότι: «Νομίζω πως είναι μια μαμά που θα την ήθελαν όλοι. Και εντός και εκτός γυρίσματος. Είναι ένας υπέροχος άνθρωπος. Μάθημα υποκριτικής για εμάς».

Στη συνέχεια, ο Ορέστης Χαλκιάς σχολίασε ότι αν δεν είχε τους γονείς αυτούς στη σειρά (τη Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου και τον Φάνη Μουρατίδη), θα ήθελε να έχει τους γονείς του Γιώργου Μπένου (τη Μαρία Καβογιάννη και τον Γιάννη Τσορτέκη). «Είμαι πολύ τυχερός κι εγώ, γιατί η μητέρα μου (στο σίριαλ) είναι η Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, η οποία είναι εξαιρετική ηθοποιός, και πατέρας μου ο Φάνης Μουρατίδης –εγώ τον λέω “ρομπότ”, με την καλή έννοια, γιατί είναι πολύ συγκεκριμένος, σωστός, ξέρει τα λόγια του, μπορεί να σου προτείνει εναλλακτικές λύσεις» είπε.

Ερωτώμενοι για τις σκηνές που τους δυσκόλεψαν στα γυρίσματα, ο Γιώργος Μπένος στάθηκε σ’ εκείνη στην οποία δέχεται βία από τον πατέρα του αλλά και σε αυτή όπου τον βρίσκει ο «Αντώνης» χτυπημένο -δυνατές στιγμές που θα παρακολουθήσουμε στο αποψινό επεισόδιο του «Maestro».

Σχετικά με το αν έχουν κοινά στοιχεία με τον ρόλο του, ο Ορέστης Χαλκιάς τόνισε πως: «Εγώ ευτυχώς έχω τα καλά στοιχεία του ρόλου μου. Κι εγώ από μικρός είχα μπάντα, τραγουδούσα… Ως έφηβος, αν και ένιωθα αποδοχή από τους γονείς μου, είχα μια κόντρα με τα πάντα».

Ο Γιώργος Μπένος εξομολογήθηκε ότι στη δική του εφηβεία έχασε τον θείο του, γεγονός που του στοίχισε και τον επηρέασε πολύ. «Υπήρχαν φορές που δεν ήθελα να πάω καν στο σχολείο» συμπλήρωσε.

Και οι δύο ηθοποιοί δήλωσαν ότι δεν δυσκολεύτηκαν να υποδυθούν το ομοφυλόφιλο ζευγάρι. «Τον αντιμετωπίσαμε όπως θα αντιμετωπίζαμε οποιονδήποτε άλλο ρόλο» είπε ο Γιώργος Μπένος.

«Κάποιος πρέπει να πάρει αυτόν τον ρόλο και να αφηγηθεί αυτές τις ιστορίες, γιατί αλλιώς δεν θα τις αφηγηθεί ποτέ κανείς. Το επάγγελμα του ηθοποιού είναι να μπαίνεις σε άλλους ρόλους από αυτό που είσαι» εξήγησε ο Ορέστης Χαλκιάς.

«Δεν μπορούμε να εστιάζουμε στο ότι δύο άνθρωποι αγαπιούνται. Ο Αντώνης με τον Σπύρο δώσανε ένα φιλί, αυτό είναι το σοκαριστικό; Εκεί θα εστιάσεις; Το ότι ο μπαμπάς του τον δέρνει με την αλυσίδα, δεν είναι σοκαριστικό;» διερωτήθηκαν και οι δύο κλείνοντας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight