Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Αποθεώθηκε το ζεύγος Dundas- Bousis στο GNTM, πώς τους τίμησε η Καγιά

Αποθεώθηκε το ζεύγος Dundas- Bousis στο ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Μετά την πολύκροτη καλοκαιρινή βάπτιση των παιδιών τους επέστρεψαν για την ελληνική tv, στενοί φίλοι Αννας Βίσση και Σοφίας Καρβέλα

Eγκωμιάστηκε η συμμετοχή του ντουέτου του luxury label Dundas στο GNTM. O 53χρονος σκανδιναβός σχεδιαστής Peter Dundas που γεννήθηκε στο Οσλο, θήτευσε στους οίκους Ungaro, Pucci, Cavalli και σήμερα διαθέτει το δικό του ομώνυμο brand μαζί με τον πάμπλουτο ελληνοαμερικανό σύζυγό του Evangelos Bousis, έντυσε τις διαγωνιζόμενες και σχολίασε της επιδόσεις τους. Καγιά, Σωφρονίου, Καράβας επανέλαβαν στα κορίτσια πως είναι υπερτυχερές που φορούν ρούχα του συγκεκριμένου δημιουργού, ο οποίος ανήκει στην 20άδα των κορυφαίων του χώρου του διεθνώς, με πελάτισσες τη Μπιγιονσέ, την Κιμ Καρντάσιαν,  τη Χάιντι Κλουμ κ.α. Επιπλέον στήθηκε μια μεγάλη και απαιτητική πασαρέλα «τεσσάρων εποχών» για να αναδειχθεί η Dundas Collection για την οποία απαιτήθηκε νωρίτερα ειδικό μάθημα πασαρέλας. Η ίδια η Βίκυ Καγιά εμφανίστηκε με δυο χαρακτηριστικά μαύρα φορέματα του οίκου, γεμάτα πολύ αποκαλυπτικά ανοίγματα και κορδόνια. Πάντα οι δημιουργίες Dundas είναι πολύ sexy & glam, με έντονα χρώματα, animalprints και πολλά τολμηρά cut outs.

 

Ο Bousis που  ήταν ο guest κριτής στο φινάλε του χθεσινοβραδινού επεισοδίου, είναι επίσης ηθοποιός, στυλίστας, σχεδιαστής και «κολλητός» της Ευγενία Νιάρχος. Με τη συμβολή του κέρδισε την καλύτερη φωτογραφία η μελαχρινή Μύρια ενώ απομακρύνθηκε η μικροσκοπική Ελενα. Προέρχεται από την επιχειρηματική οικογένεια Μπούση, που είναι ιδιαίτερα γνωστή στην Αμερική, έχοντας μάλιστα διατελέσει και χορηγός της ομάδας στην οποία παίζει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, Milwaukee Bucks. Γνωρίστηκε με τον Peter Dundas στη Μύκονο, είναι μαζί οκτώ χρόνια και αν και ζουν μόνιμα στο εξωτερικό, φαίνεται πως αγαπάνε πολύ την Ελλάδα. Ο Ευάγγελος αποκάλυψε στην κάμερα του Breakfast@Star ότι με την Αννα Βίσση γνωρίζονται πολλά χρόνια και πως είναι στενός φίλος με την κόρη της, Σοφία Καρβέλα. «Γνωρίζω την Άννα Βίσση από 15 χρονών. Είμαι κολλητός με τη Σοφία Καρβέλα από τα 16 μου χρόνια» τόνισε.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View